EGY HASZNOS BEFEKTETÉS - BACHELOR KÜLFÖLDÖN

Miért érdemes külföldön elvégezni az alapképzést?

Alapképzés külföldön

Alapképzés külföldön
Alapképzés külföldön: Jelentkezz az IEC segítségével külföldre egyetemre!

Megszerezted az érettségid, de nem tudod hogyan tovább? Végezd el alapképzésed külföldön! Miután Magyarországon befejezted középfokú  tanulmányaid, azonnal jelentkezhetsz partneregyetemeinkre,  hogy megkezdhesd külföldi tanulmányaid minél hamarabb. Hogy pontosan melyik egyetem milyen felvételi követelményeket ír elő, megtudhatod az IEC csapatától.

Biztosíték a külföldi karrierhez: diploma külföldön!

Huzamosabb időt szeretnél eltölteni külföldön munkavállalás céljából? Egy külföldi egyetemen szerzett diploma segítségedre lehet ebben.  A legtöbb ország automatikusan (Európában és Európán kívül is) munkavállalási engedélyt ad azoknak a fiataloknak, akik az adott országban szerezték meg diplomájukat.  A helyi munkaadók bíznak országuk  egyetemeinek színvonalában, így a hallgatók jobb eséllyel is indulnak a munkaerőpiacon.

Tradíció és jó hírnév: Az IEC partner egyetemek világelsők

Az IEC partneregyetemei mind államilag elismert felsőoktatási intézmények és előkelő helyen szerepelnek mind az országos mind a regionális felsőoktatási intézmények listáján. Az IEC segítségével lehetőséged nyílik, hogy kiváló hírnevű egyetemeken tanulhass.