Élménybeszámolók

Tudj meg többet arról, hogy milyen a külföldön szerzett tanulmányi tapasztalat. Az IEC tanácsadói első kézből tájékoztatnak a több mint 120 partneregyetem képzéséről. Jelentkezz most egy személyes tanácsadásra:

Személyes konzultáció

Nagy-Britannia Nagy-Britannia

„Az órák minősége kifogásolhatatlan, nagyon élvezem az összes tantárgyamat, úgy érzem, arany kézzel választottam és jó helyen vagyok. Tanévkezdéskor[…]”
„IEC Tanácsadónk többször is utánajárt a jelentkezésünknek, hogy kaptunk-e már ajánlatot az egyetemektől, így folyamatosan tudtuk hogy áll a[…]”
„Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár Skóciát és azon belül Aberdeen-t is, de bármelyik másik országot is. Abszolút jó dolog idegen kultúrát,[…]”
„Nagyon el voltam veszve először, hiszen elég ijesztő volt Magyarországból Angliába jelentkezni. Egészen addig, amíg az IEC rendezvényére, a 2015-ös[…]”
„Van lehetőség sportolásra, sportösztöndíjra. Sok munkalehetőség van és az egyetem is segít az álláskeresésben.“
„Köszönöm az IEC csapatának, hogy számíthattam rájuk, nagyban hozzájárultak a jövőmhöz!“
„Valószínűleg életem eddigi legszebb korszakát élem meg, rengeteg barátot szereztem és csodálatos helyekre jutok el!“
„Az IEC tisztában van a jelentkezési követelményekkel, rengeteg egyetemmel áll közvetlen kapcsolatban, ezért a pályázati anyag közvetlenül a[…]”
Szergej Maszlov

Mesterképzés /

Svájc Svájc

„Ha bármi kérdés vagy kérésetek van, nyugodtan forduljatok az IEC-hez, mert a lehető leggyorsabban és leghatékonyabb módon segítenek. “
Róbert Nguyen Thai Khanh

Bachelor (Alapképzés) /

USA USA

„Miért a HULT? Amivel engem győztek meg, az a gyakorlatiasság, kiváló professzorok, nemzetköziség (800 diák 141 országból), családias, odafigyelnek[…]”
„Úgy gondolom, külföldi -főleg amerikai- diplomával könnyeben el tudok majd helyezkedni a világban a jövőben. “