Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
IEC Info-Stand

6. Study in the UK Day

Aberystwyth University
szombat, 2018.09.29.
14:00 - 18:00

Danubius Hotel Gellért
Gellért tér 2.
1114 Budapest
Magyarország
Tea Szalon

Ismét Budapestre hozzuk nektek egy nap erejéig az angliai felsőoktatás egy darabját szeptember 29-én! Ingyenes előadássorozatunknak idén is a Danubius Hotel Gellért biztosítja a helyszínt, ahol bemutatkozik több angliai partneregyetemünk is!

Találkozz angol partneregyetemeinkkel!

Ha Angliában szeretnél egyetemre járni, akkor ezt az eseményt nem szabad kihagynod! Az előadás keretében megtudhatsz első kézből minden fontos információt a brit felsőoktatásról, a felvételi eljárásról, nyelvvizsgákról, és a finanszírozási lehetőségekről a BREXIT előtt és után. Lehetőséged lesz megismerni több külföldi egyetemet is, akik kiállítóként és előadóként részt vesznek az eseményen, illetve személyesen felteheted kérdéseidet az előadást követően az egyes egyetemek képviselőinek. Vendégelőadóink ezúttal a University of Westminster, a London South Bank University és a University of Aberystwyth képviselői!

Tájékozódj lehetőségeidről a BREXIT-et követően!

Amennyiben részesülni szeretnél EU-s diákok által igénybe vehető támogatásban (tandíjhitel, az egyes egyetemek EU-s diákoknak szánt ösztöndíjai), akkor még idén szeptemberben használd ki az alkalmat, jelentkezz angol egyetemre az IEC-n keresztül! Irodánk többéves tapasztalatának köszönhetően még időben leadhatja jelentkezési dokumentumaidat, így garantálva sikeres jelentkezésedet a kinézett partneregyetemre. Az angol, skóciai és walesi mesterképzésekre folyamatos a jelentkezés, ami azt jelenti, hogy akár nyár végig is leadható jelentkezésed. A tandíjhitel és ösztöndíj lehetőségek a mesterképzéses szakokra is vonatkoznak, így idei jelentkezésed biztosítaná a legkedvezményesebb lehetőségeket. A rendezvényen vendégül látott és előadást tartó partneregyetemeinktől első kézből értesülhetsz az egyetemek által kínált lehetőségekről és képzésekről. A vendégelőadók végleges listáját hamarosan közöljük!

Jelentkezz és gyere el ingyenes rendezvényünkre!

Időpont: 2018. szeptember 29. 13.30-18.00 óra, helyszín: Gellért Szálló (Tea Szalon), Budapest. A rendezvényt az IEC brit partneregyetemei támogatják. A rendezvény ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztráció szükséges! Hívd meg ismerőseid is! Kérdéseiddel bátran keress fel minket irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Időpont foglalás telefonon +36 1 501 2049 vagy E-mailben, illetve az alábbi linken lehetséges:

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)