Die Veranstaltung ist beendet
IEC Előadás

Ausztrál egyetemre jelentkeznél? az IEC segít!

The University of Auckland
szerda, 05.07.2017
17:00 - 18:00

IEC Info- und Bewerbungszentrum
Marienstraße 19/20
10117 Berlin
Deutschland

Résztvevő egyetem

Kedves jövendő hallgatók!


Amennyiben érdekelnek a külföldi egyetemi képzések rész-, alap-, és mesterképzésen egyaránt, látogass el szerdánként előadásunkra, ahol ingyenes tanácsadás keretében tájékozódhatsz lehetőségeidről. Az előadásokon röviden megismerheted 25 ország több mint 140 egyetemét, de a július 5-i előadáson elsősorban az AUSZTRÁL ÉS ÚJ-ZÉLANDI továbbtanulási lehetőségekről tájékoztatunk. Felvilágosítást nyújtunk a követelményekről és jelentkezési feltételekről, a finanszírozási és munkalehetőségekről, a szükséges nemzetközi nyelvvizsgákról illetve vízumigénylésről is.


Előadásunkra elfogadta meghívásunkat ausztrál partneregyetemünk, a La Trobe University képviselője Julian Pakay (Department of Biochemistry and Genetics) is, aki egy prezentáció keretében bemutatja az egyetemet, és a melbourne-i diákéletet. Az előadást követően pedig nagyon szívesen válaszol kérdéseitekre!


A La Trobe University hallgatói az alábbi szakirányok közül választhatnak: humán- és társadalomtudományok, természettudományok, műszaki, számítástechnika, valamint üzleti és közgazdasági képzések. Az egyetemi könyvtár oktatási szakmai könyvek kínálatát tekintve az egyik legjobb Ausztráliában. A La Trobe University nyelvintézete számos nyelvtanfolyam lehetőségét biztosítja.


A La Trobe University szakmai gyakorlat kínálatában nem fog csalódni. A nemzetközi hallgatók a Study Abroad program keretein belül is pályázhatnak szakterületüktől függően. Az egyetem állásbörzét is rendez, ahol a diákok workshopokon vehetnek részt interkulturális témákban, valamint értesülhetnek az ausztrál munkaerőpiac kínálatáról.


Melbourne bel és külterületén. A főkampusz Bundoora helyszínén található, amely csodálatos vidék és mindössze fél órányira van Melbourne belvárosától. Ausztrália egyik legnagyobb multikulturális városa és egyben a világ legélhetőbb városai közé tartozik. Programkínálatát tekintve nagyon változatos, legyen szó természeti, sportolási vagy kulturális rendezvényekről.


Aki Ausztráliát választja tanulmányai színhelyéül a világ másik oldalát ismerheti meg, mely tele van ellentétekkel. Az óceánparti milliós metropoliszok mellett megtalálhatóak a szárazföld magányos farmjai is. A legtöbb ausztrál egyetem féléves szemesztereket indít, mely februártól júniusig, illetve júliustól novemberig tart. Az évszakok felcserélődésének köszönhetően így az ausztrálok nyári szünete november és február közé esik, míg a nyári hónapok ott az őszi-téli szemeszternek felelnek meg.


A legjobb hosszútávú befektetés a tudás. Ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed, az IEC csapata a külföldi felsőoktatás specialistája!


Fordulj hozzánk bizalommal!

Az IEC csapata

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)