IEC Előadás

IEC ingyenes tájékoztatóelőadás az angliai BA és MA képzésekről

University of Roehampton
szerda, 21.02.2018
17:00 - 18:00

International Education Centre
Bartók Béla út 61. I/1.
1114 Budapest
Magyarország

Kedves jövendő hallgatók!

Amennyiben érdekelnek a külföldi egyetemi képzések rész-, alap-, és mesterképzésen egyaránt, látogass el szerdánként előadásunkra, ahol ingyenes tanácsadás keretében tájékozódhatsz lehetőségeidről. Az előadáson megismerheted 19 ország több mint 120 egyetemét. Felvilágosítást nyújtunk a követelményekről és jelentkezési feltételekről, a BREXIT utáni továbbtanulási lehetőségekről Nagy-Britanniában, a szükséges nemzetközi nyelvvizsgákról illetve vízumigénylésről is.
A magyar egyetemi oktatáshoz hasonlóan az alapképzés három éves, míg a mesterképzés egy-két év alatt teljesítendő. Emellett számos kiváló kutatóintézet is várja a PhD hallgatókat Nagy-Britanniában. A félévek általában szeptemberben/októberben kezdődnek.
A brit egyetemekre való jelentkezés a UCAS rendszerén keresztül történik, melynek jelentkezési határideje minden évben: január 15., de egészen nyár elejéig lehetséges jelentkezni mind alap- mind pedig mesterképzésekre.
Az IEC az egyetlen British Council által akkreditált tanácsadó és felvételi iroda Magyarországon. A legjobb hosszútávú befektetés a tudás, ezért ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed, az IEC csapata a külföldi felsőoktatás specialistája!

Fordulj hozzánk bizalommal!

Az IEC csapata

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)