Die Veranstaltung ist beendet
IEC Előadás

IEC tájékoztatóelőadás külföldi részképzésekről

New York Film Academy
csütörtök, 17.08.2017
17:00 - 18:00

International Education Centre - IEC iroda
Bartok Bela u. 61 I/1. 13-as kapucsengő
1114 Budapest
Magyarország

Kedves külföldi továbbtanulás iránt érdeklődők!

Szívesen eltöltenél egy félévet egy külföldi egyetemen, de nem tudod, hogyan tehetnéd ezt meg tanulmányaid megszakítása nélkül? A "Study Abroad" vagy a "free mover" programoknak köszönhetően megteheted ezt az IEC segítségével!

Az IEC-n keresztül olyan külföldi egyetemen is eltölthetsz egy félévet, amely nem rendelkezik jelenlegi egyetemeddel kötött bilaterális partnerségi megállapodással, így nem kell határt szabnod a tapasztalatszerzésnek. Az IEC több mint 120 partneregyeteme közül válogathatsz a világ minden pontján!

A részképzés azaz “Study Abroad“ program a legegyszerűbb formája a külföldi egyetemi tanulmányaid megkezdésének. Az ügyintézés egyszerű, a költségek pedig megfizethetőbbek a teljes képzésekhez képest. A választott külföldi egyetemen megszerzett krediteket magyarországi egyetemen is elismertetheted, ettől függetlenül minél előbb javasolt a küldő illetve fogadó egyetemekkel való kapcsolatfelvétel a témát, szakot illetően.

Amennyiben érdekelnek a külföldi egyetemi képzések rész-, alap-, és mesterképzésen egyaránt, látogass el szerdánként előadásunkra, ahol ingyenes tanácsadás keretében tájékozódhatsz lehetőségeidről. Felvilágosítást nyújtunk a követelményekről és jelentkezési feltételekről, a szükséges nemzetközi nyelvvizsgákról illetve vízumigénylésről is. A legjobb hosszútávú befektetés a tudás. Ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed, az IEC csapata a külföldi felsőoktatás specialistája!

Az IEC Csapata

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)