Die Veranstaltung ist beendet
IEC Előadás

Irány az USA! Jelentkezz egyetemre az IEC-vel!

San Diego State University
szerda, 21.06.2017
17:00 - 18:00

IEC Info- und Bewerbungszentrum
Marienstraße 19/20
10117 Berlin
Deutschland

Kedves jövendő hallgatók!

Amennyiben érdekelnek a külföldi egyetemi képzések rész-, alap-, és mesterképzésen egyaránt, látogass el szerdánként előadásunkra, ahol ingyenes tanácsadás keretében tájékozódhatsz lehetőségeidről. Az előadáson röviden megismerheted 19 ország több mint 120 egyetemét, de elsősorban az amerikai partneregyetemeinkre való jelentkezés és felvételi menetéről és egyéb tudnivalókról tájékoztatunk téged. Felvilágosítást nyújtunk a követelményekről és jelentkezési feltételekről, a finanszírozási lehetőségekről, a szükséges nemzetközi nyelvvizsgákról illetve vízumigénylésről is.
Észak-Amerika évtizedek óta közkedvelt célpont a külföldi tanulmányok szempontjából: nem csoda, hisz az USA és Kanada lenyűgöző és modern felszereltségű egyetemvárosokkal rendelkezik. Észak-Amerika bármely területe vonzó és izgalmas helyszín, legyen szó egy tanulmányi félévről vagy akár egy teljes egyetemi képzésről. A tanulmányi lehetőségek sokrétűek: a megszokott hat hónapos féléves képzés mellett nyári egyetemre és okleveles továbbképzésre is jelentkezhetnek a hallgatók.

A legjobb hosszútávú befektetés a tudás. Ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed, az IEC csapata a külföldi felsőoktatás specialistája!

 

Fordulj hozzánk bizalommal!

Az IEC csapata

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)