Die Veranstaltung ist beendet
IEC Előadás

Northumbria University Newcastle @ IEC (webinárium)

Northumbria University Newcastle
szerda, 15.11.2017
17:00 - 18:00

International Education Centre
Bartók Béla út 61. I/1. (13-as kapucsengő)
1114 Budapest
Magyarország

Résztvevő egyetem

Kedves diákok és szülők!

2017. november 15-én virtuálisan ellátogat hozzánk brit partneregyetemeink egyike, a newcastle-i Northumbria University, egy webinárium formájában*! Az előadást IEC Tanácsadóink nyitják meg, mely során bemutatják irodánk tanácsadási és jelentkeztetési szolgáltatásait, ezt követően átadják a szót a Northumbria University képviselőjének, Kirsty Setz-Clarke-nak, aki tájékoztat az egyetem szakjairól, ösztöndíjlehetőségeiről, kampuszáról, melyet követően az egyetem jelenlegi magyar hallgatói is szót kapnak, mesélnek eddigi tapasztalataikról, illetve a résztvevőknek is megadjuk a lehetőséget, hogy feltegyék kérdéseiket feléjük.

Az egyetem nívóját és fejlődőképességét bizonyítja megannyi ranglistás helyezés, továbbá például a Times Higher Education ranglistája által az egyetemnek ítélt "Business School of the Year" cím. Ebből is látszik, hogy a Northumbria nagy hangsúlyt fektet az üzleti tanulmányokra: a Newcastle Business School az egyik legelismertebb képzést nyújtja. A Northumbria Newcastle University 130 éves történelmével az utóbbi években sok pénzt, időt és energiát fektetett a képzés fejlesztésébe valamint a kampusz újjáépítésébe. Az egyetem mottója - "We are global" - jelzi, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a nemzetközi kapcsolatokra, ez partnercégeik sokszínűségében, tanári gárdájában és diáknépességében is egyértelműen tapasztalható.

Ha szeretnél részt venni a webináriumon, nincs más dolgod, mint regisztrálni az alábbi linkre kattintva! Az előadást követően lehetőséged nyílik ingyenes személyes konzultációs időpont foglalására is!

*-a programváltozás jogát fenntartjuk.

 

 

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)