Die Veranstaltung ist beendet
IEC Előadás

QUT@IEC - Vendégünk a Queensland University of Technology

Queensland University of Technology
hétfő, 20.11.2017
17:00 - 18:00

International Educational Centre
Bartók Béla út 61. I/1. (13-as kapucsengő)
1114 Budapest
Magyarország

Kedves külföldi továbbtanulás iránt érdeklődők!

Idén is vendégül látjuk egyik ausztrál partneregyetemünket, a Queensland University of Technology-t Patrick Hartney személyében, aki az egyetem európai hallgatóiért felelős munkatársa. A rendezvényen továbbá részt vesz a QUT egy jelenlegi diákja is, aki jelenleg Budapesten tölti külföldi félévét, így őt is kérdezhetitek eddigi tapasztalatairól az egyetemmel és Ausztráliával kapcsolatban!

QUT: színvonalas oktatás és erős kutatói háttér

A 2010-es SCImago Ranking az ország 11. legjobb kutatóintézetének választotta, valamint a világ legszínvonalasabb egyetemeinek 3%-ába tartozik. A Queensland University of Technology (QUT)-n diplomázott hallgatók iránt nagy a kereslet a munkaerőpiacon. Az egyetem tantervét a vezető szakmai cégek javaslatai alapján állítják össze. A QUT olyan nemzetközi vállalatokkal áll kapcsolatban, mint a Boeing, vagy a Microsoft, tehát első kézből értesül a legújabb fejlesztésekről és gazdasági változásokról. A hallgatók több mint 650 tanulmányi programból választhatnak.

Triple Crown akkreditációval ellátott képzések a QUT üzleti iskolájában:
Az első egyetem Ausztráliában, ami mind a három vezető akkreditációval rendelkezik: AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), EQUIS (az European Foundation for Management Development akkreditációja) valamint az AMBA (The Association of MBAs). Ezzel az úgynevezett Triple Crown akkreditációval mindössze az üzleti iskolák csupán 1%-a rendelkezik.

Brisbane központjában a botanikus kert mellett található az egyetem főkampusza. A várostól két kilométerre, zöld dombokkal körülölelve fekszik a Kelvin Grove Campus, mely Hilltop Campus néven is ismert a hallgatók körében. A kellemes tanulmányi légkörrel rendelkező Carseldine Campus Brisbane északi részén található, amelyről 30 perc alatt elérhető a városközpont az ingyenes egyetemi shuttle buszoknak köszönhetően.

Jelentkezz a QUT-re az IEC-n keresztül!

Amennyiben érdekelnek a QUT vagy más ausztrál partneregyetemeink alap-, mester- és részképzései, látogass el előadásunkra, ahol ingyenes tanácsadás keretében tájékozódhatsz lehetőségeidről és az egyetem képviselőjének is felteheted kérdéseid. Az IEC csapata külföldi egyetemek képviseletét látja el. Magyar diákok az irodánkon keresztül jelentkezhetnek a partneregyetemeink képzéseire. A legjobb hosszútávú befektetés a tudás. Ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed, az IEC csapata a külföldi felsőoktatás specialistája! Fordulj hozzánk bizalommal!

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)