Die Veranstaltung ist beendet
IEC Info-Stand

Tanulj Nagy-Britanniában: májusban újra itt a 3. Study in the UK Day!

London South Bank University
szombat, 20.05.2017
13:30 - 18:00

IEC Info- und Bewerbungszentrum
Marienstraße 19/20
10117 Berlin
Deutschland

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagysikerű Study in the UK Day rendezvénysorozatunk, melyet idén, rendhagyóan, május 20-án tartunk meg a budapesti Gellért Hotelben. A belépés idén is ingyenes. Tanulj külföldön az IEC-vel!

Találkozz angol partneregyetemeinkkel!

Ha Angliában szeretnél egyetemre járni, akkor ezt az eseményt nem szabad kihagynod! Az előadás keretében megtudhatsz első kézből minden fontos információt a brit felsőoktatásról, a felvételi eljárásról, nyelvvizsgákról, és a finanszírozási lehetőségekről a BREXIT előtt és után. Lehetőséged lesz megismerni több külföldi egyetemet is, akik kiállítóként és előadóként részt vesznek az eseményen, illetve személyesen felteheted kérdéseidet az előadást követően az egyes egyetemek képviselőinek. A rendezvényen garantáltan találkozhatsz a Northumbria University Newcastle, az Abersytwyth University, a University of Winchester és a NAVITAS nemzetközi felsőoktatási központ képviselőjével, de a vendégek listáját folyamatosan bővítjük! A rendezvényt a brit egyetemek szponzorálják, ezért a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvényt a brit egyetemek szponzorálják, ezért a részvétel ingyenes.

Tudj meg többet az IELTS nyelvvizsgáról!

A rendezvényre vendégül látjuk Magyarország egyedüli IELTS nyelvvizsgaközpontja, a British Council képviselőjét is, aki tájékoztat a nemzetközi nyelvvizsgával kapcsolatos szükséges tudnivalókról. Az IELTS nyelvvizsgát a legtöbb külföldi egyetemen elfogadják nyelvtudásod igazolása gyanánt, így mindenképp érdemes tájékozódnod!

Tájékozódj lehetőségeidről a BREXIT-et követően!

Amennyiben részesülni szeretnél EU-s diákok által igénybe vehető támogatásban (tandíjhitel, az egyes egyetemek EU-s diákoknak szánt ösztöndíjai), akkor még idén szeptemberben használd ki az alkalmat, jelntkezz angol egyetemre az IEC-n keresztül! Irodánk többéves tapasztalatának köszönhetően még időben leadhatja jelentkezési dokumentumaidat, így garantálva sikeres jelentkezésedet a kinézett partneregyetemre. Az angol, skóciai és walesi mesterképzésekre folyamatos a jelentkezés, ami azt jelenti, hogy egész július közepéig leadható jelentkezésed. A tandíjhitel és ösztöndíjlehetőségek a mesterképzéses szakokra is vontakoznak, így idei jelentkezésed biztosítaná a legkedvezményesebb lehetőségeket. A rendezvényen vendégül látott és előadást tartó partneregyetemeinktől első kézből értesülhetsz az egyetemek által kínált lehetőségekről és képzésekről.

Jelentkezz és gyere el ingyenes rendezvényünkre!

Időpont: 2017. május 20. 13.30-18.00 óra, helyszín: Gellért Szálló (Tea Szalon), Budapest. A rendezvényt az IEC brit partneregyetemei támogatják. A rendezvény ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztráció szükséges! Hívd meg ismerőseidet is! Kérdéseiddel bátran keress fel minket irodánkban egy előre egyeztetett időpontban. Időpont foglalás telefonon +36 1 501 2049 vagy E-mailben, illetve az alábbi linken lehetséges:

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)