Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
IEC Előadás

IEC tájékoztatóelőadás: ausztrál és új-zélandi alap- és mesterképzések

Bond University
szerda, 2019.05.08.
17:00 - 18:00

International Education Centre
Bartók Béla út 86. magasföldszint 2.
1115 Budapest
Magyarország

6-os kapucsengő

Kedves jövendő hallgatók!

Amennyiben érdekelnek a külföldi egyetemi képzések rész-, alap-, és mesterképzésen egyaránt, látogass el szerdánként előadásunkra, ahol ingyenes tanácsadás keretében tájékozódhatsz lehetőségeidről. Az előadáson röviden megismerheted 19 ország több mint 120 egyetemét, de elsősorban az ausztrál és új-zélandi továbbtanulási lehetőségekről tájékoztatunk. Felvilágosítást nyújtunk a követelményekről és jelentkezési feltételekről, a finanszírozási és munkalehetőségekről, a szükséges nemzetközi nyelvvizsgákról illetve vízumigénylésről is. 
Óceánia szépsége nem csupán a víz alatti értékeiről híres. Trópusi és szubtrópusi éghajlatának köszönhetően  számos sportolási és szabadidős lehetőséget kínál. Ausztrália területén széles tanulmányi kínálatból választhatsz, akár trópusi éghajlattal összefüggő szakirányon is. Aki Ausztráliát választja tanulmányai színhelyéül a világ másik oldalát ismerheti meg, mely tele van ellentétekkel. Az óceánparti milliós metropoliszok mellett megtalálhatóak a szárazföld magányos farmjai is. A legtöbb ausztrál egyetem féléves szemesztereket indít, mely februártól júniusig, illetve júliustól novemberig tart. Az évszakok felcserélődésének köszönhetően így az ausztrálok nyári szünete november és február közé esik, míg a nyári hónapok ott az őszi-téli szemeszternek felelnek meg. 
Új-Zélandon az éghajlat mérsékeltebb, természeti szépségei és tájegységei változatosak és egyedülállóak. Területe nem túl nagy, az utazgatás nem vesz sok időt igénybe. Így akár egy hétvége alatt is beutazhatják a hallgatók Új-Zéland legszebb részeit. A szemeszter itt is februártól júniusig, valamint júliustól novemberig tart. Az új-zélandi oktatási intézményékbe való jelentkezés rugalmas, hiszen nincsen meghatározott jelentkezési határidő; az időben megkezdett jelentkezés azonban ajánlott, hiszen megfelelő nyelvvizsgát kell szerezni illetve a vízum kérvény elbírálásának eleget kell tenni a szemeszter kezdetéig.

A legjobb hosszútávú befektetés a tudás. Ne bízd a véletlenre egyetemi jelentkezésed, az IEC csapata a külföldi felsőoktatás specialistája!

Fordulj hozzánk bizalommal!

Az IEC csapata

A regisztráció telefonon is lehetséges
+36 1 501 2049
(H-P, 10-17 óra)