Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Kepzések

Nyári egyetem

Válaszd a külföldi tanulmányok olcsóbb alternatíváját, a nyári egyetemet és tanulj a világ egyik legkiemelkedőbb egyetemén!

Beweggründe

Nyári egyetem: a szórakozás és az intenzív oktatás áll az előtérben. A legtöbb amerikai egyetem indít nyári egyetemi kurzust, ahol egy adott szakirány területén elmélyítheted tudásodat és gyakorolhatod a nyelvet külföldön. A legelitebb, gyakran a legdrágább egyetemek nyári egyetemi képzése a legkedvezőbb alternatíva, hogy részt vehess a tanulmányi programban. Ha többet szeretnél megtudni a témával kapcsolatosan lépj kapcsolatba az IEC csapatával!

Voraussetzungen

A felvételi követelmény függ az egyetemi programtól. Néhány esetben szükséges, hogy a választott szakterületen már legyenek előismereteid, esetenként viszont teljesen új szakirányt is választhatsz. A nyelvi feltételek is eltérőek, melyekről az IEC csapata ingyenesen tájékoztat.

Entscheidungsgründe

A nyári egyetem vonzó alternatívája külföldi tanulmányaidnak. Ha nem áll túlságosan sok idő a rendelkezésedre a külföldi tanulmányokra a nyári egyetem keretén belül külföldön az intenzív kurzusnak köszönhetően, a legszínvonalasabb egyetemeken tanulhatsz. Ez nagyszerű lehetőség, hogy új kapcsolatokra és nyelvismeretekre tegyél szert. A nyári egyetemek a képzésen kompetens professzokat alkalmaznak. Ha többet szeretnél megtudni a nyári egyetemekről és a finanszírozási feltételekről, lépj kapcsolatba az IEC csapatával!

Finanzierung

Mivel a nyári egyetem nem hivatalos egyetemi képzés, nehezebb az ösztöndíj lehetősége. A befektetés ennek ellenére megéri, hisz olyan neves egyetemeken, mint az USA-ban található Columbia University tanulhatsz New York belvárosában. Ebben az esetben igényelhetsz szállást az egyetemi kollégium területén, ami New York viszonylatában nagyon kedvező árkategóriába tartozik.