Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

A Western Sydney University kollégiumi ösztöndíja

A University of Western Sydney hallgatói ösztöndíja a külföldi félév során kiválasztott hallgatói szálláshelyek  teljes költségét fedezi a szerencsés jelentkezőnek.

A Western Sydney University 1 magyar nemzetiségű jelentkezőjének kínálja az Accommodation Scholarship-et. Ez teljes mértékben kiküszöböli a kedvezményezett külföldi félévében történő elhelyezésének költségeit.

Az IEC első jogosult és előkövetelményeknek megfelelő kérelmezője automatikusan megkapja az ösztöndíjat. A kedvezmény az egyetem Bankstown, Penrith és Parramatta kollégiumai esetében érvényes. A kollégiumi információk a Campus Living honlapján találhatók.

Micsoda? 1 Kollégiumi Ösztöndíj

Kinek? Minden féléves részképzés megkezdésére jogosult IEC jelentkező

Mennyi? Kollégiumi szálláshely díjánakteljes átvállalása egy szemeszterre

Mikor? 2019 második szemesztere

Kedvezményes részképzés Ausztráliában az IEC jóvoltából

Az Accommodation ösztöndíjak kifejezetten az IEC diákjai számára kerülnek meghirtdetésre. Az első Western Sydney University által indított féléves részképzésre jelentkező IEC-pályázó automatikusan megkapja ezt az ösztöndíjat.Az IEC a jelentkezés minden lépésén végigkísér és tanácsot ad, legyen szó az akkreditációkról, motivációs levél fogalmazásáról vagy a külföldön megvalósuló szemeszter finanszírozásáról. Beszéljük át terveidet, méghozzá díjmentesen! Minden IEC szolgáltatás teljesen ingyenes a diákok számára.

Jelentkezés