Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Ösztöndíj külföldi továbbtanuláshoz

Ha külföldön szeretnél tanulni, akkor érdemes végig nézni az IEC partner egyetemeinek ösztöndíjait. Több egyetemünk is kínál különféle ösztöndíjakat, azoknak a hallgatóknak, akik kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkeznek. Az ösztöndíj különböző célra szolgálhat: tandíjkedvezmény vagy szállás támogatás. Ha külföldön szeretnél tanulni, a következő oldalokon megtalálhatod az aktuális ösztöndíj kinálatot. Ha bármilyen kérdésed mertült fel, lépj velünk kapcsolatba: 06-1-501-2049 vagy info[at]ieconline.hu - Várjuk jelentkezésed!

Partneregyetemeink által kínált ösztöndíjak

Szeretnél külföldön tanulni és kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkezel? Ebben az esetben érdemes jelentkezned, az IEC partner egyetemeinek ösztöndíjára. Ha jók a jegyeid, lehetséges, hogy a külföldi egyetem a tandíjat mérsékelni fogja. Bizonyos esetekben akár a tandíj 50%-át is átvállalja a külföldi egyetem. Az alábbi oldalokon összegyüjtötte az IEC csapata országonként az aktuális ösztöndíjlehetőséget:

Ausztrália
Új-Zéland
Egyesült Államok
Kanada
Nagy-Britannia
Malajzia

Legelőször is jelentkezz egy személyes tanácsadásra a budapesti irodánkba. Itt felvilágisítást kaphatsz arról, hogy hogyan jelentkezhetsz külföldre tanulni és milyen feltételekkel jelentkezhetsz a partner egyetemeink ösztöndíjára. További információért lépj kapcsolatba az IEC csapatával! Email: info[at]ieconline.hu vagy Telefon: 06-1-5012049 vagy
Online-Jelentkezés