Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Kanadai ösztöndíjak

Amennyiben külföldön szeretnéd részben vagy teljesen elvégezni alapképzésedet és finanszírozási lehetőségek után kutatsz, ajánljuk figyelmedbe a kanadai egyetemek által kínált ösztöndíjakat. Több egyetem legalább részben támogatja a tandíjat.

British Columbia

Vancouver Island University
VIU World-Wide Entrance Scholarships:

Mi?: alapképzés
Kinek?: azoknak az IEC-n keresztül jelentkező nemzetközi hallgatóknak, akik a Vancouver Island University egyik képzésére iratkoztak be
Mennyi?: egyszer 1000-2000 CAD

International Education Academic Excellence Scholarships:

Legalább tíz részösztöndíjat oszt ki minden évben az egyetem olyan hallgatóknak, akik az előző Vancouver Island University-n töltött tanévben kiemelkedő tanulmányi eredményeket értek el.

Mi?: alapképzéses ösztöndíj Kiknek?: Kiemelkedő 2., 3. vagy 4. tanévi a VIU képzésein elért eredményekkel rendelkező nemzetközi hallgatók Mennyi?: egyszer 1000 CAD

Ontario

Trent University
Trent International Full Scholarship:

Mi?: alapképzéses ösztöndíj
Kiknek?: olyan nemzetközi hallgatóknak, akik az IEC-n keresztül jelentkeztek az egyetemre és kiemelkedő tanulmányi eredményekkel rendelkeznek.
Mennyi?: tanévenként max. 25000 CAD

Trent International Awards:

Mi?: alapképzéses ösztöndíj
Kiknek?: olyan nemzetközi hallgatóknak, akik az IEC-n keresztül jelentkeztek az egyetemre és nagyon jó tanulmányi eredményekkel rendelkeznek.
Mennyi?: tanévenként 2000-5000 CAD (szeptemberi tanévkezdéssel)