Die passende Universität für dein Auslandssemester:
Uni- und Programmsuche
1.
2.
3.

Master of Laws (LL.M.) külföldön

Master of Laws: LL.M.

Az egyetemi tanulmányok egyik meghatározott területe a jog. Minden ország sajátos jogrendszerrel rendelkezik, ezért ez a terület melyben mindig naprakész információkkal kell rendelkezni. Az angolszász jogi rendszer számos nemzetközi szervezet és szervezet jogalapját alkotta meg, így a nemzetközi szférában tevékenykedő joghallgatók illetve jogászok számára mindenképp hasznos egy kiegészítő képzés elvégzése.

Az IEC partneregyetemei számos rövid távú, kiegészítő vagy teljes jogi mesterképzést képvisel Magyarországon a több mint 100 partneregyetemének köszönhetően. Ingyenesen tájékoztatjuk a hallgatókat az egyetemi programokról, jelentkezési feltételekről és végig kisérjük a jelentkezést egészen az egyetemmel való végső regisztrációig.

A legkézenfekvőbb lehetőség az Angliában elvégezhető LL.M. képzés, hiszen az angliai oktatási rendszer ezen a területen a szokásjog és precedensjog hazája. Számos nemes egyetem kínál jogi mesterképzéseket a nemzetközi jog területén. A tengerentúlon pedig okleveles rövid távú képzésként is elvégezhetőek ezen képzések. A nemzetközi tapaszatlat mindenképp pozitív hatással van a hallgatók karrierjére, hiszen a munkaadók figyelem flehívása mellett, nemzetközi kapcsolatokra is tehetnek szert a diákok.

Amennyiben szeretnél egy Master jogi képzést azaz LL.M. képzést elvégezni, illetve többet szeretnél megtudni partneregyetemeinkről egyeztess időpontot budapesti tanácsadónkkal a studyabroad[at]ieconline.hu E-mail címen, vagy hívd a +36 1 501 20 49-es telefonszámon. Címünk: 1114, Budapest Bartók Béla út 61. I/9. 12-es kapucsengő.