Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/8/a/csm_JCU_Townsville_1_6fb37570cd.jpg
zfhbUdsXawkhttps://www.youtube.com/watch?v=4lY_gVm1e4k&feature=youtu.be

Egyetemek külföldön: James Cook University Townsville Campus

[Translate to Ungarisch:] Gelegen im tropischen Queensland bietet die moderne James Cook University ihren Studierenden am Campus Townsville erstklassige Lehre und Betreuung sowie die beste Qualifikation für das spätere Berufsleben.

59%BAföG

A tandíj befizetése

A James Cook University lehetővé teszi a jövendőbeli nemzetközi hallgatók számára a részletfizetést. Jóváhagyás esetén 1000 AUD befizetése szükséges. A fennmaradó tandíjat ezután kényelmesen törlesztheted a helyszínen a szemeszter kezdete után három-négy héttel.

Betegbiztosítás

Minden diáknak kell egészségügyi biztosítással rendelkeznie a teljes tanulmányi időszakra vonatkozóan. Az Overseas Student Health Cover (OSHC) vállalja a nemzetközi diákok biztosítását, valamint ez a tanulói vízum előfeltétele is. A James Cook University az OSHC Worldcare biztosítását az Allianz biztosítótársaságon keresztül intézi. Aki más biztosítótársasággal kötné az OSHC biztosítását azt az egyetemen el kell fogadtatnia a vízumkérelem érdekében. A biztosítás kötelező, nem lehet alóla mentességet kérni, költsége 43 AUD/hónap, azaz kb. 300 AUD félévenként. További információ: Allianz Global Assistance OSHC

Szerző: Hilka Leicht