Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/3/1/csm_VictoriaUniversityWellington_01_600x400_c2aaf2b0ce.jpg/fileadmin/_processed_/8/1/csm_VictoriaUniversityWellington_02_240x320_e3bc1dcd77.jpg/fileadmin/_processed_/7/0/csm_VictoriaUniversityWellington_03_600x400_fcbd61d8d6.jpg

Egyetemek külföldön: Victoria University of Wellington

Tanulj Új-Zéland politikai és kulturális fővárosában: a Victoria University of Wellington (VUW) az ország egyik vezető kutató intézete, a tanulmányi lehetőségek széles skáláját kínálja.

89%BAföG

Betegbiztosítás

Minden diáknak kell egészségügyi biztosítással rendelkeznie a teljes tanulmányi időszakra vonatkozóan. A nemzetközi hallgatókat az egyetem automatikusan biztosítja a VERO Student Plan által. A biztosítás díját a tandíjjal együtt kell befizetni, mely banki átutalás által is történhet. A biztosítás díja félévenként 295 NZD.

Figyelem! 
Azon nemzetközi hallgatók, aki más biztosítótársasággal kötnek szerződést mentesülhetnek az egyetemi kötelező biztosítás alól. Ez csak akkor következhet be, ha az egyetem kritériumainak megfelel a biztosítás. Az alábbi társaságok biztosítása elfogadott:  Southern Cross Student Max, Uni-Care NZ Student Plan, Orbit Protect Prime, InterGlobal - StudentCare Plan.

Szerző: Hilka Leicht