Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/d/4/csm_DeakinUniversity_02_240x320_163a13d18d.jpg/fileadmin/_processed_/c/6/csm_DeakinUniversity_03_240x320_bed6a18e24.jpg/fileadmin/_processed_/0/7/csm_DeakinUniversity_04_600x400_cf94f5da09.jpg/fileadmin/_processed_/f/1/csm_DeakinUnuversity_01_600x400_1c005a244a.jpg

Egyetemek külföldön: Deakin University

A Deakin University hallgatói részképzéses félév eltöltését több szakirányon is szakmai gyakorlattal kombinálhatják. A Biomedicine és társadalomtudományi programok Ausztráliában a legjobbnak minősülnek.

100%BAföG

Jelentezés

Itt megtudhatod, hogy a sikeres felvételihez milyen dokumentumokat kell beküldened a Deakin University-re a megadott jelentkezési határidőn belül. Az IEC csapata segít a pályázásban! Az összes szükséges jelentkezési lapot megtalálod letölthető formátumban honlapunkon.

Félév külföldön

Nem áll rendelkezésre.

Külföldi részképzés mesterképzésen

Nem áll rendelkezésre.

Bachelor (Alapképzés)

Nem áll rendelkezésre.

Mesterképzés

Nem áll rendelkezésre.

Oklevelek és Diplomák

Nem áll rendelkezésre.

PhD & Doktorátus

Nem áll rendelkezésre.

Nyelvvizsga

Részképzés:
TOEFL: 79 (iBT), Writing 21
IELTS: 6.0, egy modul sem lehet 6.0 ponttól alacsonyabb

Teljes alapképzés:
TOEFL: 79 (iBT), Writing 21 szakiránytól függően
IELTS: 6.0, egy modul sem lehet 6.0 ponttól alacsonyabb

Teljes mesterképzés:
TOEFL: 92 (iBT), Writing 21  szakiránytól függően
IELTS: 6.0, egy modul sem lehet 6.0 ponttól alacsonyabb

Szakiránytól függő követelmények: English Language Requirements

Postacím

IEC - International Education Centre Magyarország
Cseh Andrea
1115 Budapest Bartók Béla út 86. magasföldszint 2.

Mi történik a jelentkezés benyújtása után?

  1. Az IEC Tanácsadói ellenőrzik, hogy a jelentkezés teljes-e. A kézhezvétel nyugtázásáról és a jelentkezés teljességéről vagy a hiányzó dokumentumokról / információkról értesítést kap. (Ezesetben kérjük, a megjelölt hiányosságot/hibát minél hamarabb javítani szíveskedj.)
  2. A teljesnek nyilvánított jelentkezési dokumentumcsomagot az IEC dolgozza fel, és benyújtja a megfelelő IEC partneregyetem(ek)nek. Az intézmény döntési ideje változó, attól függően, hogy milyen típusú programra lett leadva a jelentkezés.
  3. Ha pozitív döntés érkezik a jelentkezésről, az IEC tájékoztat erről és a következő tervezési lépésekről. (Ha negatív elbírálásban részesülnél, az IEC természetesen arról is tájékoztat, és megvitatja veled a lehetséges alternatívákat. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő!)
  4. Elfogadhatod az offert és meghozhatod a szükséges további lépéseket az IEC tájékoztatásának megfelelően, annak érdekében, hogy sikeresen előkészíthesd az utazást és a képzés megkezdését.