Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/f/5/csm_Siena-Image_3f43dd31fe.jpg

Egyetemek külföldön: Siena College

Külföldi féléves részképzés hamisítatlan amerikai közegben: a Siena College New York államban kicsi, de megkapó! Jelentkezz az IEC-n keresztül a Siena College alap- vagy részképzéseire!

92%BAföG

Jelentezés

Szeretnél jelentkezni? Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy elküldhessük a jelentkezési lapokat számodra. Az IEC tanácsadód legkésőbb egy munkanap után tájékoztatni fog a jelentkezés menetéről és a szükséges felvélteli dokumentumokról.

Félév külföldön

1. IEC jelentkezési lap

2. A Siena College féléves részképzés jelentkezési lapja (fentebb)

3. Jelenlegi egyetemi alapképzésed angol nyelvű indexkivonata minimum 120 kredit elvégzéséről

4. Angol nyelvtudást igazoló dokumentum eredetiben vagy hivatalos másolat formájában

5. Financial Statement (bankszámlakivonat): A tartózkodási ido alatt felmerülo költségek fedezésére szolgáló összeg bankszámlakivonaton való felmutatása a vízumügyintézéshez szükséges. A bankszámlakivonatnak angol nyelven szükséges beérkeznie irodánkba. A bankszámlakivonaton a kint töltött félév költségeinek fedezésére minimum 13.500 USD-nek kell szerepelnie, ha a Siena College képzésére jelentkezel.

6. Course Wishlist - egy a neveddel ellátott lista, melyen megadod, mely tárgyakat szeretnéd felvenni a Siena College-en töltendő részképzésed során (6-8 tárgy felvétele lehetséges). (Link)

7. Útlevél fénymásolata (fényképes oldal)

8. 1 Referencialevél (professzorodtól, esetleges munkaadódtól)

Bachelor (Alapképzés)

Kérünk, érdeklődj IEC Tanácsadódnál!

Oklevelek és Diplomák

Kérünk, érdeklődj IEC Tanácsadódnál!

Nyelvvizsga

Teljes alapképzés és féléves részképzés alapképzésen:

TOEFL: 79
IELTS: 6,5

Postacím

IEC - International Education Centre Magyarország
Cseh Andrea
1115 Budapest Bartók Béla út 86. magasföldszint 2.

Mi történik a jelentkezés benyújtása után?

  1. Az IEC Tanácsadói ellenőrzik, hogy a jelentkezés teljes-e. A kézhezvétel nyugtázásáról és a jelentkezés teljességéről vagy a hiányzó dokumentumokról / információkról értesítést kap. (Ezesetben kérjük, a megjelölt hiányosságot/hibát minél hamarabb javítani szíveskedj.)
  2. A teljesnek nyilvánított jelentkezési dokumentumcsomagot az IEC dolgozza fel, és benyújtja a megfelelő IEC partneregyetem(ek)nek. Az intézmény döntési ideje változó, attól függően, hogy milyen típusú programra lett leadva a jelentkezés.
  3. Ha pozitív döntés érkezik a jelentkezésről, az IEC tájékoztat erről és a következő tervezési lépésekről. (Ha negatív elbírálásban részesülnél, az IEC természetesen arról is tájékoztat, és megvitatja veled a lehetséges alternatívákat. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő!)
  4. Elfogadhatod az offert és meghozhatod a szükséges további lépéseket az IEC tájékoztatásának megfelelően, annak érdekében, hogy sikeresen előkészíthesd az utazást és a képzés megkezdését.