Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/e/a/csm_UDB_1_510x290_dae9270c3d.jpg/fileadmin/_processed_/3/9/csm_UDB_3_600x400_78c9bad6e6.jpg/fileadmin/_processed_/f/6/csm_UDB_5_600x400_1f676b08e7.jpg/fileadmin/_processed_/7/7/csm_UDB_7_600x400_23735c1b7e.jpg

Egyetemek külföldön: Universidad de Belgrano

Részképzés Buenos Airesben: az argentín főváros Dél-Amerika kulturális központjában.

89%BAföG

Információk

Website www.ub.edu.ar

Tanulmány Ciudad Autónoma de Buenos Aires, Buenos Aires, Argentína

Alapítva 1964

Hallgatók 14.500, nemzetközi hallgatók: 1.300

Oktatás nyelve Englisch, Spanisch

Universidad de Belgrano

Avenida Santa Fe , Ciudad Autónoma de Buenos Aires, Buenos Aires, Argentína

Universidad de Belgrano

Felsőfokú tanulmány

Külföldi félév Buenos Airesben
Buenos Aires Dél-Amerika vibráló kulturális metropolisza. Az Universidad de Belgrano (UB) privát egyetem számos szakmai irányultságú képzést kínál. Az egyetemen 15.500 hallgató tanul. 10 tanszék 32 különböző szakára lehet jelentkezni. A 20 mesterképzés az alábbi területekre bontható: építészet,  üzleti képzések, idegennyelvek, jog és társadalomtudományok. Az UB kiépített nemzetközi hálózattal rendelkezik.  a 71 féle alapképzésére számos nemzetközi partneregyetem hallgatója felvételizik, továbbá aktívan közreműködik a Latin American Network of Universities hálózatával.

A diákok részére számítógépes labor, mezőgazdasági és állattenyésztési kutatási központ, művészeti galéria és a multimédia központ is rendelkezésre áll. Az egyetem számos sportolási és szabadidős lehetőséget kínál, a listáról a női labdarúgó csapat sem hiányozhat.

Képzések angol és spanyol nyelven
Az UB nemzetközi diákjai az argentín és a latin-amerikai tanulmányokat mindkét világnyelven tanulhatják. Ezek nagyobb betekintést nyújtanak a régió történelmi, társadalmi és szociális viszonyaira. A tangót például több aspektusból vizsgálják, hisz nemzeti és identitás szempontjából is nagy a jelentőséggel bír. A színvonalas oktatás üzleti képzései is nagyon népszerűek, mint például a 15 hónap alatt elvégezhető MBA vagy az International Relations Graduate Degree.

Diákközpontú oktatás
A hallgtók a tanulmányi tervet utazás előtt négy- öt héttel kötelesek leadni, viszont a tanév megkezdése után is van lehetőségük a tantárgyak cseréjére. Egy félévben körülbelül 6-10 ECTS kredit kerül átszámításra tárgytól függően a hazai egyetem követelményeinek megfelelően. Az UB a félév során nagy figyelmet fordít a hallgatói elégedettségre. A nemzetközi diákokkal a tanulmányi időszak alatt mentor foglalkozik, a pénteki napot általában kirándulással töltik. Az UB-ra félévenként átlagosan 300 tanuló 140 különböző országból érkezik.

Mesterképzés Argentínában
Egy teljes mesterképzés elvégzésére is van lehetősége a diákoknak Buenos Airesben International Relations és az MBA képzéseken. Bővebb információt az IEC tanácsadóitól kérhetsz.

Buenos Aires
Az UB a vársos biztonságos és nyugodt kerületében helyezkedik el. Belgráno a 19. században épült ki, és ma az egyik legelőkelőbb városrész. Buenos Aires kulturális kínálata nagyon jó kiindulási pont az argentín kultúra megismerése szempontjából.

Szerző: Hilka Leicht