Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/b/csm_CDU-Wallaby1_9125ef0336.jpg

Egyetemek külföldön: Charles Darwin University

Trópusi ausztrália felfedezése fél éven át az ausztráliai Charles Darwin University-n.

100%BAföG

Információk

Website www.cdu.edu.au

Tanulmány Casuarina Darwin , Northern Territory, Ausztrália

Alapítva 1989

Hallgatók 5.000, nemzetközi hallgatók: 1.500

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 1: 2018. február 26. - 2018. június 18. Semester 2: 2018. július 16. - 2018. november 02.


Jelentkezési határidő
Semester 2: 2018. május 31. (ajánlott 2018. április 16. )


Orientáció kezdete
Semester 1: 2018. február 19.
Semester 2: 2018. július 09.

Charles Darwin University

Ellengowan Dr , Casuarina Darwin , Northern Territory, Ausztrália

Charles Darwin University

Felsőfokú tanulmány

Álmodtál a paradicsomról? Akkor az ausztrál trópusok tetszeni fognak. Válasz tanulmányaid helyszínéül a Charles Darwin University-t Ausztrália északi részén és garantált a trópusi élmény külföldi szemesztered alatt. Az 56 kampuszból álló egyetem kiváló felszereltséggel vár téged. A Times Higher Education Ranking szerint a világ legjobb egyetemeinek 2%-ba tartozik az iskola egy 2015-ös felmérés szerint valamint az 50 legjobb és legfiatalabb egyetemek egyike. Az egyetem kutatási területeiben is kiemelkedő valamint az Environmental azaz környezettudományok szakiránya is előkelő helyet foglal el a rangsorban.

Innovatív kutatási területek

Számos szakirányon indulnak kutatésok a környezettudományok mellett, ezért is választja rengeteg ausztrál valamint ázsiai hallgató az egyetemet. A kiemelkedő képzések részeként a "Wallaby-tracking" és a Desert field ecology" rengeteg kutató vonzz az egyetemre. Ezen szakok segítségével pedig ausztrália flórája és faunája elevenülhet meg előttünk.

Trópusok, sport, kultúra

Darwin mindössze 12 fokkal található meg délre az egyenlítőtől, így ázsia nagyon könnyedén beutazható szintén. Két évszak található az egyenlítő közelsége miatt: egy esős és egy száraz, de a hőmérséklet sosem esik 16 fok alá. A kampusz a belvérostól mindössze 14 kilométerre található, mely könnyen elérhető a közösségi köszlekedés segítségével. A strandok közel találhatóak a kampuszhpz, ezért az aktív sportolási és szabadidős tevékenységek biztosítottak a hallgatók számára. Aki igazán darwini kalandra vágyik az látogasson el a Darwin Cup lovas versenyre.

Darwin nemcsak a tanulási és szabadidős lehetőségeket ontja magából, hanem a munka lehetőségeket is. Számos cég keres gyakornokokat amelyek nem utolsóak szakmai tapasztalatnak sem. A tanuló vízum pedig lehetővé teszi hogy két hét alatt 40 órában dolgozz tanulmányaid mellett.

Szerző: Hilka Leicht