Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/4/5/csm_CQU-Brisbane-Image_c7d4f53acb.jpg
RcXNPnJtMFA

Egyetemek külföldön: CQUniversity Australia Brisbane Campus

Brisbane, Ausztrália kisebb metropolisza: a CQUniversity népszerű üzleti és IT képzések területén!

100%BAföG

Információk

Website www.cqu.edu.au/about-us/locations/brisbane

Tanulmány Brisbane, Queensland, Ausztrália

Alapítva 1967

Hallgatók 20.000, nemzetközi hallgatók: 4.500

Oktatás nyelve Englisch

CQUniversity Australia Brisbane Campus

Ann Street , Brisbane, Queensland, Ausztrália

CQUniversity Australia Brisbane Campus

Felsőfokú tanulmány

Brisbane Ausztrália egyik kedvenc helyszíne:
Brisbane, Ausztrália lgkisebb metropolisza, különösen szeretnivaló hely. A városközpontban helyezkedik el a CQUniversity Australia 7 emeletes egyetemi épülete, mely 2011-ben a teljesen új jelleget öltött. Gyakran jelentkeznek ide nemzetközi diákok a Business és IT részképzésekre. Jól felszerelt könyvtárában minden szakirodalmi forrás megtalálható, legtöbb elektronikus formátumban is. A CQU túlnőtte magát Queensland-en, és olyan nemzetközi jelentőségű oktatási intézménnyé vált, amely Ausztrália szerte 20 helyszínen kínál minőségi és megfizethető képzéseket. A tekintélyes QS ranglistán öt csillagot kapott Online képzések, nemzetközi hallgatói jelenlét és mozgássérülteknek való épület elérhetőség szempontjából is.

Business és IT képzések akár szakmai gyakorlattal egybekötve:
Brisbane városában, csakúgy mint Melbourne-ben és Sydney-ben a mesterképzésben részt vevő hallgatókat a következő szakirányok várják: International Business, Marketing, Human Ressource Management továbbá Management for Engineers. Könyvelői és könyvvizsgálói diplomát is lehet szerezni az Accounting (MPA) szakon, amely mind az amerikai CPA mind az ausztrál CA által akkreditált képesítést adja. A Bachelor of Business szakirányai szintén népszerűek a hallgatók körében.

Gyakorlatorientált képzést keresel? 2015- óta a Business és IT mesterképzés részképzésein a diákok szakmai gyakorlatra is jelentkezhetnek. A CQU szakmai intézményekkel és vállalatokkal való kapcsolata egész Ausztrália területére kiterjed. A trimeszter rendszernek köszönhetően a diákok utazással is tölthetik a nyarat novembertől. 

Kellemes lakókörnyezet:
Brisbane-t, Queensland fővárosát és gazdasági központját 900.000-ren lakják. A CQU kampusz területén gyalog elérhető a vasútállomás, színházak és galériák mellett a zenei élet számos színtere. Brisbane városát és külvárosát is körülöleli a termésszet: sétálhatsz a gyönyörű botanikus kertben, vagy ellátogathatsz a Lone Pine Koala Sanctuary rezervátumába is. Aki igazi vadonra vágyik, annak sem kell messzire mennie, sőt a szubtrópusi régió közkedvelt üdülési célpontja a Gold Coast is egy óra alatt elérhető.

Rockhampton: széles tanulmányi programlehetőségek, kiváló hallgatói élet:
Aki nem találja a számára legmegfelelőbb szakirányt Brisbane kampuszán, az nyugodtan választhat a CQU Rockhampton oktatási kínálatából, belecsöppenve az igazi egyetemi életbe. Rockhampton a trópusi övezet elején, Ausztrália keleti partján található nagyon közel a Great Barrier Reef-hez, a gyönyörű korallzátonyhoz. A mezőgazdasági központ vidéki kampuszán Bundaburgban is nagyon széles a tanulmányi kínálat. A kisváros különlegessége, hogy a közelében repülőtér található, ahol a diákok kiválthatják a repülési igazolványukat is.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht