Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: CQUniversity Australia Melbourne Campus

Irány a CQUniversity Melbourne kampusza! Kiváló üzleti és IT képzések a világ egyik legélhetőbb városában!

100%BAföG

Információk

Website www.cqu.edu.au/about-us/locations/melbourne

Tanulmány Melbourne, Victoria, Ausztrália

Alapítva 1967

Hallgatók 20.000, nemzetközi hallgatók: 4.500

Oktatás nyelve Englisch

CQUniversity Australia Melbourne Campus

Spencer Street 120, Melbourne, Victoria, Ausztrália

CQUniversity Australia Melbourne Campus

Felsőfokú tanulmány

CQUniversity Australia: első osztályú oktatás, megfizethető áron. A Central Queensland University Rockhamptonból nőtte ki magát, az ország legnagyobb oktatási hálózata lett és ma 20 helyszínnel van jelen Ausztráliában. Melbourne kampuszára sok nemzetközi hallgató jelentkezik a Business és IT részképzésére. A mesterképzés hallgatói a következő szakirányokra specializálódhatnak: International Business, Marketing, Human Ressource Management valamint Management for Engineers. Könyvelői és könyvvizsgálói diplomát is lehet szerezni az Accounting (MPA) szakon, amely mind az amerikai CPA mind az ausztrál CA által akkreditált. A Bachelor of Business szakirányai után szintén magas az érdeklődés.

Modern belvárosi kampusz:
2015-óta a mesterképzéses diákoknak lehetőségük nyílik a Business és IT szakok részképzéseit Melbourne-ben szakmai gyakorlattal is összekötni. Ezt segíti az egyetem jó szakmai kapcsolathálója a vállalatokkal és gazdasági intézményekkel. A trimeszter rendszernek köszönhetően, a diákok körutazással is tölthetik a nyarat novembertől. Az új Southern Cross Station-közelében lévő belvárosi kampusz modern berendezéseit és korszerű létesítményeit a hallgatók bátran használhatják. A hatalmas könyvtár nyomtatott anyaga mellett online gyűjteménnyel is rendelkezik.

Melbourne a világ legélhetőbb városa:
Melbourne, Ausztrália második legnagyobb városa, 3,5 millió lakosa 140 különböző országból származik. Az Economist ebben az évben háromszor nevezte ki Melbourne metropoliszát a világ legélhetőbb városának. Ausztrália sport fővárosa, mérsékelt éghajlattal, mindig pezsgő kulturális és éjszakai élettel várja látogatóit. Számos kirándulási lehetőséggel élhetnek a diákok: legyen szó strandrol, síelésről vagy erdei túráról.

Rockhamptonban elérhető tanulmányi programok:
Ha nem találnál szívedhez illő szakot Melbourne-ben, Queenslandben a CQ Rockhampton kampuszának jóval szélesebb oktatási skálából biztos találsz kedvedre valót. Klasszikus egyetemi élet, nyugodt környezet jellemzi a kampuszon uralkodó hangulatot. Rockhampton, Ausztrália trópusi keleti partjai mentén helyezkedik el, nagyon közel a Great Barrier Reef-hez. Ezenkívül a Bundaburgban lévő kampusz is érdekes tanulmányi lehetőségekkel várja a hallgatókat, ami az ország mezőgazdasági központjában található. Érdekessége, hogy a közeli repülőtéren a diákok a pilóta engedélyt is megszerezhetik.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht