Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/9/csm_CentralQueenslandUniversity_01_600x400_dcc1af22cb.jpg/fileadmin/_processed_/e/e/csm_CentralQueenslandUniversity_03_600x400_bea15f4dd3.jpg/fileadmin/_processed_/c/9/csm_CentralQueenslandUniversity_04_600x400_7ad275452d.jpg

Egyetemek külföldön: CQUniversity Australia Rockhampton Campus

"Be what you want to be" - fedezd fel egyetemi tanulmányaid során az Ausztrál metropoliszt! Részképzések Sydneyben a CQUniversity-n.

100%BAföG

Információk

Website www.cqu.edu.au/international

Tanulmány Sydney, Queensland, Ausztrália

Alapítva 1967

Hallgatók 20.000, nemzetközi hallgatók: 4.500

Oktatás nyelve Englisch

CQUniversity Australia Rockhampton Campus

Yaamba Road 554-700, Sydney, Queensland, Ausztrália

CQUniversity Australia Rockhampton Campus

Felsőfokú tanulmány

CQUniversity Australia:
Ezt a nevet 20 modern Ausztrál egyetem viseli, közéjük tartozik Sydney is. A QS-Ranking rendszeresen a legjobb egyetemek között értékeli a CQU-t: inklúzív, online, levelező képzések és nemzetközi kategóriák tekintetében. Emellett az egyetem helyi elkötelezettsége nagyon erős, így a hallgatók könnyen juthatnak vezető cégek kihívással teli gyakornoki pozícióihoz. A CQU a legjobban kiépített nemzeti egyetemi hálózathoz tartozik, és számtalan képzési lehetőséget kínál Queensland, Melbourne és Brisbane városaiban is.

Külföldi tanulmányok Sydney-ben:

A CQU Rockhamptonban lévő főkampusza mellett Sydney városközpontjában is van egy kampusz, amelyen 2000 hallgató tanul. A Sydney-ben lévő kampuszon színes, nemzetközi hallgatói légkör található, mivel nagyon népszerű a külföldi diákok körében. A Sydney Campus különösen vonzó a bőséges képzési kínálat tekintetében, ezért a világ minden tájáról érkeznek ide tanulók. Az alábbi szakok kombinációi közül lehet választani: Business, Management, Marketing, Accounting valamint IT. A tandíj az egyetem minden kampuszán azonos, ami hozzáférhetőbbé teszi a továbbtanulást a világvárosban Sydney-ben, melyet 2015-ben a QS Best Student Cities in the World 4. legjobb továbbtanulási célpontjának választottak. A CQU részképzései a legolcsóbbnak számítanak Ausztráliában. A Business és IT mesterképzést végző hallgatói diplomázás után szakmai gyakorlatot is vállalhatnak. Ebből a célból a CQU Ausztrália szerte számos vállalattal és intézménnyel áll kapcsolatban, ennek köszönhető a hallgatók magas elhelyezkedési rátája. A trimeszter rendszernek köszönhetően kihasználva az ausztrál nyarat, novembertől országjáró útra is mehetnek a hallgatók.

Főkampusz Rockhamptonban:

Teljesen modernizált, maximális felszereltségű, mely nem hagy maga után kívánnivalót. Aki kikapcsolódásra vágyik, hamar megtalálja a magának való időtöltést: legyen szó shoppingolásról a 600.000 lakosú város diákközpontú bevásárlóközpontjairól, vagy a Central Queensland strandjain való pihenésről, esetleg a szabadtéri sportokról, a választék nagyon bőséges. Ausztrália mezőgazdasági területének szívében, a Bundaberg kampuszon is lehetősége van a hallgatóknak a továbbtanulásra, ahol az Aviation (légi közlekedés) a tanterv részét képezi, és a közeli repülőtérnek köszönhetően a repülői igazolvány is megszerezhető.

Különböző alap- és mesterképzési programok:

Az alábbi területek szakirányai közül lehet választani: bölcsészettudományok, művészettörténet, pedagógia, közgazdaságtan és társadalomtudományok, műszaki és informatikai képzések, természet és környezettudományok, valamint egészségtudományok.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht