Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/f/5/csm_ICMSydney_01_600x400_702787f228.jpg/fileadmin/_processed_/5/1/csm_ICMSydney_02_600x400_649284ab76.jpg/fileadmin/_processed_/2/3/csm_ICMSydney_03_600x400_6eeb21a34e.jpg

Egyetemek külföldön: International College of Management, Sydney

Ausztráliában az ICMS hallgatói színvonalas üzleti és gazdasági oktatásban részesülnek, szakmai gyakorlattal kiegészítve.

59%BAföG

Információk

Website www.icms.edu.au

Tanulmány Sydney, New South Wales, Ausztrália

Alapítva 1996

Hallgatók 1.040, nemzetközi hallgatók: 624

Oktatás nyelve Englisch

International College of Management, Sydney

Darley Road 151, Sydney, New South Wales, Ausztrália

International College of Management, Sydney

Felsőfokú tanulmány

Továbbtanulás vagy  először inkább szakmai tapasztalat?
Jó ötlet egyből szakmai gyakorlat által munkatapasztalatot szerezni? Az 1996-ban alapított International College of Management in Sydney (ICMS) mindkettőt lehetővé teszi hallgatói számára. Az ICMS a gyakorlati és elméleti képzés valamint a szakmai gyakorlat kiegyensúlyozott keveréke. Az oktatás minden szakirányon egy 9 hónapos szakmai gyakorlatra épül, amely bevonja a hallgatókat a választott munkaterület világába. Ez tökéletes alkalom a tudás gyakorlati alkalmazására, továbbá értékes munkakapcsolatok kialakítására. Sok ICMS-en végzett diák helyezkedik el annál a cégnél, ahol korábban szakmai gyakorlaton volt.

International College of Management Sydney:
együttműködik a neves Macquarie University Sydney-vel, valamint számos gazdaságtudományi alap és mesterképzést kínál Event Management, Hospitality Management, Tourismus, Sportmanagement, Retail Services Management valamint Facility Management szakirányon. 2009-ben kétszer is elnyerte az Australian Business Award International Trade and Community Contribution szakirányú díját.

Double Degree, az igazi kihívás:
Ambíciózus hallgatóknak lehetősége van az ICMS két szakirányán végezni, és ezáltal kettős diplomát szerezni. Aki még nem tudja pontosan mere szeretne szakosodni, elkezdheti az ICMS Bachelor of Business Management képzését, és csak később kell kiválasztania a legvonzóbb szakterületet.

A kampusz:
Jól felszerelt könyvtárával, számítógépes termeivel, ingyenes Wi-Fivel, kávézóival és éttermeivel hamar belopja magát a díákok szívébe. Az 1885-ben avatott egyetemi főépületet gyönyörű parkok veszik körül, ami gondoskodik a különleges tanulmányi hangulatról.

A ICMS egyedülálló tanulmányi helyszín:
Sydney félszigetének külvárosában található, ahonnal 15 perc motorcsónak és 5 perc séta után a belvárosban találják magukat a hallgatók. Kiváló lehetőségek vannak a vízisportok szerelmeseinek, különféle szörfös és vitorlás képzéseke is lehet jelentkezni.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht