Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/9/csm_JamesCookUniversity_01_600x400_cb2d87c73e.jpg/fileadmin/_processed_/f/5/csm_JamesCookUniversity_03_600x400_4bfbf3016b.jpg/fileadmin/_processed_/4/d/csm_JamesCookUniversity_02_600x400_8cb05ba41c.jpg

Egyetemek külföldön: James Cook University Cairns Campus

A trópusok kiemelkedő egyeteme: a James Cook University turizmus és tengerbiológiai képzései Ausztrália a legjobbjai közé tartoznak.

96%BAföG

Információk

Website www.jcu.edu.au

Tanulmány Cairns, Queensland, Ausztrália

Alapítva 1970

Hallgatók 21.972, nemzetközi hallgatók: 5.676

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor Innovative Research Universities

James Cook University Cairns Campus

McGregor Rd , Cairns, Queensland, Ausztrália

James Cook University Cairns Campus

Felsőfokú tanulmány

James Cook University (JCU)
A trópusi Queensland egyik legjobb egyeteme. A 2010-es Shanghai Jiao Tong University Ranking szerint a JCU a világ legjobb egyetemeinek 4%-ába tartozik. A hallgató központtú oktatás mellett a tanácsadásra is nagy hangsúlyt fektet az egyetem. Ennek köszönhetően az előadások és a szemináriumok alacsony létszámú csoportokkal történik. Az átlagnál magasabb a doktori diplomával rendelkező professzorok és szakértők száma az egyetemen. A JCU szorosan együttműködik a regionális és nemzetközi vállalatokkal, ezért a képzés minősége nagyon gyakorlatias, továbbá állandóan követi a gazdasági változásokat.

A James Cook University program választéka:
A hallgatók több mint 180 alap és mesterképzés közül választhatnak. Legkedveltebb szakirányok: humán- és társadalomtudományok, természettudományok, műszaki és az egészségtudományok, számítástechnika, jog valamint a művészetek és dizájn. A JCU kutatási területei a turizmusra, tengerbiológiára, a trópusok fejlesztésére, mérnöki és földtudományokra valamint az egészségügyi fejlesztésekre irányulnak.

James Cook University
Lehetővé teszi, hogy a nemzetközi hallgatók részletekben fizessék a tandíj összegét. A felvételt követően 1000 ausztrál dollárt kell kifizetni, majd a félévkezdés után három illetve négy héten belül a maradandó tandíj összegét.

A  JCU tanulmányi előnyei:
A kampusz elhelyezkedése egyedülálló. A trópusi Queensland állam több, mint két milló látogatót vonz évente. Legfőbb turisztikai célpontok közé tartozik: a Great Barrier Reef korallzátony valamint a trópusi esőerdők. A környéken számos szabadidős lehetőség van: lehet búvárkodni, kirándulni, nemzeti parkot látogatni, kempingezni valamnit horgászni is. A megélhetés költsége a többi Ausztrál régióval összehasonlítva sokkal alacsonyabb.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht