Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/8/a/csm_JCU_Townsville_1_6fb37570cd.jpg
zfhbUdsXawkhttps://www.youtube.com/watch?v=4lY_gVm1e4k&feature=youtu.be

Egyetemek külföldön: James Cook University Townsville Campus

[Translate to Ungarisch:] Gelegen im tropischen Queensland bietet die moderne James Cook University ihren Studierenden am Campus Townsville erstklassige Lehre und Betreuung sowie die beste Qualifikation für das spätere Berufsleben.

61%BAföG

Információk

Website www.jcu.edu.au

Tanulmány Australien, Queensland, Ausztrália

Alapítva 1970

Hallgatók 11.500, nemzetközi hallgatók: 1.500

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor Innovative Research Universities


A félév időpontjai Semester 1: 2019. február 18. - 2019. június 21. Semester 2: 2019. július 22. - 2019. november 22.


Jelentkezési határidő
Semester 1: 2019. január 31.
Semester 2: 2019. június 30.

James Cook University Townsville Campus

James Cook Dr 1, Australien, Queensland, Ausztrália

James Cook University Townsville Campus

Felsőfokú tanulmány

A James Cook Egyetem nem csak Ausztrália vezető egyeteme a trópus kutatása területén. Az egyetem továbbá azt is tanúsította egy 2017-es országos felmérésben, hogy ezen az egyetem végeznek a legjobban képzett szakemberek. A diákok vagy a két ausztrál kampusz egyikén (Townsville és Cairns) vagy pedig az egyetem szingapúri kampuszán tanulhatnak, melyek mindegyikére jelentkezhetsz az IEC-n keresztül!

 

Egyedülálló oktatás és kutatás a trópusi Ausztráliában

A kampusz elhelyezkedése egyedülálló. A trópusi Queensland állam több, mint kétmilló látogatót vonz évente. Legfőbb turisztikai célpontok közé tartozik: a Great Barrier Reef korallzátony valamint a trópusi esőerdők. A környéken számos szabadidős lehetőség van: lehet búvárkodni, kirándulni, nemzeti parkot látogatni, kempingezni valamint horgászni is. A megélhetés költsége a többi ausztrál régióval összehasonlítva sokkal alacsonyabb.  A legaktívabb kutatási területek közé tartozik: Marine Sciences, Biodiversity, Tropical Ecology and Environments, Global Warming, Tourism és Tropical Health.

A PhD hallgatók nagy számban tanulnak az egyetemen, számos kiváló szakembert nevelt és nevel ki ma is az egyetem. Ezen kívül a James Cook University szorosan együttműködik a helyi és nemzetközi cégekkel, garantálva a mindig aktuális, gyakorlatias tanulmányi programokat.

A JCU a nemzetközi Times Higher Education (THE) ranglistáján a 150 legjobb 50 évnél fiatalabb egyetem közt a 28. helyen áll, s ezzel a világ legjobb 2%-ban tudhatja magát.

A James Cook University program választéka:

A hallgatók több mint 180 alap és mesterképzés közül választhatnak. Legkedveltebb szakirányok: humán- és társadalomtudományok, természettudományok, műszaki és az egészségtudományok, számítástechnika, jog valamint a művészetek és dizájn. A JCU kutatási területei a turizmusra, tengerbiológiára, a trópusok fejlesztésére, mérnöki és földtudományokra valamint az egészségügyi fejlesztésekre irányulnak.

A James Cook University

Lehetővé teszi, hogy a nemzetközi hallgatók részletekben fizessék a tandíj összegét. A felvételt követően 1000 ausztrál dollárt kell kifizetni, majd a félévkezdés után három illetve négy héten belül a maradandó tandíj összegét.

Hasznos linkek

Formák

Szerző: Hilka Leicht