Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/9/c/csm_LaTrobeCity_Image_7ee4fd6b29.jpg

Egyetemek külföldön: La Trobe University - Melbourne City Campus

Tanulj kiemelkedő üzleti és jogi mesterképzéseken Melbourne szívében, a La Trobe University City Campusán! Jelentkezz az IEC-n keresztül!

100%BAföG

Információk

Website http://www.latrobe.edu.au/city

Tanulmány Melbourne, Victoria, Ausztrália

Alapítva 1967

Hallgatók 330

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

La Trobe University - Melbourne City Campus

Collins Street 360, Melbourne, Victoria, Ausztrália

La Trobe University - Melbourne City Campus

Felsőfokú tanulmány

Tanulj ott, ahol a profik dolgoznak: a La Trobe melbourne-i kampusza a város szívében található. A La Trobe Business School-ja egy felhőkarcoló egyik emeletének egészét foglalja el a Central Business District-ben. Együtt tanulhatsz ausztrál és nemzetközi diáktársaiddal, méghozzá a legmagasabb szinten. A La Trobe további szakjainak kínálatát itt találod.

MBA, Master of Management vagy Juris Doctor Melbourne szívében

A La TRobe City Campus-on az MBA-n túl további üzleti mesterképzésekre is jelentkezhetsz, mint ahogy Juris Doctor képzésre is!

A jó hírnevű La Trobe Business School

A kis méretű, ámde nagyszerű La Trobe Business School minden évben fenntartja helyét a releváns ranglistákon. A QS Global MBA Ranking-en 2010 óta a TOP 200-ban foglal helyet. Csereprogrammal Accounting, Event Management, Human Resource Management, Marketing, Sport, illetve Tourism & Hospital Management szakjain rendelkezik. Ez az olyan partnercégeknek köszönhető, mint a Melbourne Arts Centre, a Melbourne Airport, a Victorian Automobile Chamber of Commerce, OneSteel, vagy éppen a Deloitte KPMG vagy a Club Med nemzetközi vállalatok.

Az MBA és a többi üzleti mesterképzés 18 hónap alatt teljesíthető a La Trobe-on. Az MBA-n belül 10 kötelező és 2 szabadon választható tárgyat, valamint 2 gyakornoki pozíciót foglal magában.

Kb. 300 diák tanul egyszerre az üzleti karon, Melbourne szívében.  A La Trobe University City Campus központi elhelyezkedésének köszönhetően sokan tanulmányaik mellett dolgoznak valamely közeli cégnél a Central Business District-ben. A diákok nagy mértékben profitálnak a minőségi oktatásból, illetve a könnyen elérhető online teremfoglalás lehetőségéből a tanulócsoportok számára. Tanulj a város fölött, lélegzetelállító panorámával rendelkező tantermekben!

A La Trobe Melbourne egy CRICOS-által bejegyzett oktatási szolgáltató, regisztrációs száma: 00115M. A CRICOS minősítés egy ausztrál egyetemek által használt minőségbiztosítás, mely az ausztrál ESOS szabályozás alapelvein nyugszik.

Melbourne, az élhető város

Melbourne Ausztrália második legnagyobb városa, mely rengeteg szórakozási lehetőséget kínál. Az ausztrálok számára rendkívül fontosak a sportban elért teljesítmények. Az Australian Open tenisztorna, emellett a MotoGP ausztrál Nagydíja is nemzetközi hírnévvel és vonzerővel bír. Kulturális programokban is bővelkedik a város, hiszen a déli félgömb legnagyobb múzeumkomplexuma is itt található. A Chapel Street környékén jobbnál jobb éttermek és bárok várják a hallgatókat. A tömegközlekedés területén a városról elmondható, hogy a világ leghosszabb villamoshálózata biztosítja a problémamentes és kényelmes közlekedést a város bármely pontjára. 

A természeti látványosságok is közel vannak: ruccanj ki a Great Ocean Road-ra, ami a világ egyik legszebb partmenti útszakasza, vagy a hasonló szépséggel bíró hegyekbe!

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht