Egyetemek külföldön: La Trobe University

Erős kutatóegyetem: a La Trobe University tagja az IRUA-nak (Innovative Research Universities of Australia). Kiváló LL.M és MBA képzéseivel számos nemzetközi hallgatót vonz.


Regisztráció

97%BAföG
/fileadmin/_processed_/1/8/csm_LaTrobeUniversity_01_600x400_31099b0d8b.jpg/fileadmin/_processed_/4/0/csm_LaTrobeUniversity_02_600x400_a3d793d0c8.jpg/fileadmin/_processed_/b/2/csm_LaTrobeUniversity_03_600x400_5f90c1efd6.jpg/fileadmin/_processed_/5/2/csm_LaTrobeUniversity_04_600x400_4c183396f2.jpg

Információk

Website www.latrobe.edu.au

Alapítva 1967

Hallgatók 36.200 , nemzetközi hallgatók: 4700

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , Innovative Research Universities

La Trobe University

Plenty Rd , Melbourne, Victoria, Ausztrália

La Trobe University

Felsőfokú tanulmány

La Trobe University:
Az ország egyik vezető egyeteme, mely nemzetközileg is nagy elismerésnek örvend. A 2010-es Shanghai Jiao Tong University Ranking Ausztrália legjobb egyetemei közül a 15. helyre sorolta. Ezenkívül az egyetem az IRUA (Innovative Research Universities of Australia) valamint az INU (International Network of Universities) tagja.

Széles alap- és mesterképzési kínálat:
A La Trobe University hallgatói az alábbi szakirányok közül választhatnak: humán- és társadalomtudományok, természettudományok, műszaki, számítástechnika, valamint üzleti és közgazdasági képzések. Az egyetemi könyvtár oktatási szakmai könyvek kínálatát tekintve az egyik legjobb Ausztráliában. A La Trobe University nyelvintézete számos nyelvtanfolyam lehetőségét biztosítja.

Aki gyakorlati tapasztalra vágyik:
A La Trobe University szakmai gyakorlat kínálatában nem fog csalódni. A nemzetközi hallgatók a Study Abroad program keretein belül pályázhatnak szakterületüktől függően. Az egyetem állásbörzét is rendez, ahol a diákok workshopokon vehetnek részt interkulturális témákban, valamint értesülhetnek az ausztrál munkaerőpiac kínalatáról.

A professzori kar ismérvei:
A La Trobe alkalmazkodik a hallgatói igényekhez már a tanterv kialakításában is. A professzorok folyamatosan kiértékelik a diákok munkáját és segítik tanulmányi fejlődésüket. A nemzetközi hallgatók már a kiérkezés pillanatában érezhetik az egyetem odafigyelését és támogatását, hisz felveszik őket a reptérről, segítenek a pályázatok és a házidolgozatok megírási folyamatában valamint a vízum igénylésében is.

A La Trobe összesen hét helyszínen képviselteti magát:
Melbourne bel és külterületén. A főkampusz Bundoora helyszínén található, amely csodálatos vidék és mindössze fél órányira van Melbourne belvárosától.

Melbourne, Victoria állam fővárosa:
Ausztrália egyik legnagyobb multikulturális városa és egyben a világ legélhetőbb városai közé tartozik. Programkínálatát tekintve nagyon változatos, legyen szó természeti, sportolási vagy kulturális rendezvényekről.

Hasznos linkek

Szerz? Hilka Leicht