Egyetemek külföldön: RMIT University

Hagyomány és modernitás: A Royal Melbourne Institute of Technology az egyik legrégibb és leginnovatívabb egyeteme Ausztráliának. A gazdasági és műszaki szakirányok hallgatóinak különösen kedvez, hogy az egyetem olyan neves cégekkel, mint az Airbus és Volkswagen áll kapcsolatban.


Regisztráció

80%BAföG
/fileadmin/_processed_/6/3/csm_RMITUniversity_01_600x400_39029fb227.jpg/fileadmin/_processed_/b/4/csm_RMITUniversity_02_600x400_0aff611619.jpg/fileadmin/_processed_/c/5/csm_RMITUniversity_03_600x400_ceb1447860.jpg

Információk

Website www.rmit.edu.au

Alapítva 1887

Hallgatók 82.000 , nemzetközi hallgatók: 26000

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor Australian Technology Network

RMIT University

Swanston Street , Melbourne, Victoria, Ausztrália

RMIT University

Felsőfokú tanulmány

A Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) 1887-ben alakult:
Ausztrália hagyományörző egyetemei közé tartozik- amely ma az ország egyik leginnovatívabb intézménye magasfokú nemzetközi orientációval. A gyakorlatias, gazdasági beállítottságú tanulmányoknak köszönhetően a diplomások könnyen kezdhetik karrierük építését a munkaerő piacon. Az egyetem 110 partnerintézménnyel működik együtt, úgy mint az RMIT International Industry Experience and Research Program (RIIERP), MTAerospace, Fujitsu-Siemens, Volkswagen, Airbus és a Bentley Motors. A nemzetközi hallgatóknak ez nagyon kedvező szakmai gyakorlat szempontjából.

Tanulmányi választék:
Nagyon színvonalasak a dizájn, építészet, társadalomtudományok, természettudományok, informatika, és műszaki képzések. Legyen szó ipari formatervezésről, tájépítészetről itt mindenki megtalálja a számára kedvező szakot. Az egyetem érdekessége, hogy Aerospace Engineering, Mechatronika valamint Entrepeneurship szakirányra is lehet jelentkezni.

RMIT:
Nehéz megmondani hol ér véget az RMIT kampusza és hol kezdődik Melbourne City belvárosa, annyira közel vannak egymáshoz. Aki az ország előkelő  Royal Institute egyetemén tanul tovább, a szemináriumokról kisétálva máris a nyüzsgő nagyváros kávézói, galériái, színházai, parkjai és sportlétesítményei között találja magát. A trendi város hamar megtelik az egyetemi hangulattal.

Élet a kampuszon:
Az egyetem maga is rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál a tanórák végeztével: fotókiállítások, divat fesztiválok, sport és szabadidős klubbok gondoskodnak a sokszínű diákéletről.

Hasznos linkek

Szerz? Hilka Leicht