Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/2/5/csm_SwinburneUniversity_01_240x320_018c5780cc.jpg/fileadmin/_processed_/a/4/csm_SwinburneUniversity_02_240x320_225ab60e8a.jpg/fileadmin/_processed_/e/4/csm_SwinburneUniversity_03_600x400_369d081067.jpg

Egyetemek külföldön: Swinburne University of Technology

A Swinburne University of Technology képzési lehetősége választékos, olyan szakirány is választható, mint optika valamint lézertechnológia.

100%BAföG

Információk

Website www.swinburne.edu.au

Tanulmány Melbourne, Victoria, Ausztrália

Alapítva 1908

Hallgatók 45.118, nemzetközi hallgatók: 4.290

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Swinburne University of Technology

Wakefield Street , Melbourne, Victoria, Ausztrália

Swinburne University of Technology

Felsőfokú tanulmány

A Swinburne University of Technology 1992-ben jött létre
Az egyetemi oktatás széles skáláját vonultatja fel: szakképzéses programoktól az alap, mester és doktori képzéseken keresztül bármire lehet jeletnkezni. A nemzetközi hallgatók egy, esetleg két szemesztert is eltölthetnek a Swinburne egyetemen. A legfőbb hangsúly a kutatáson, innováción és új vállalkozások indításán van. A Swinburne University hazai és nemzetközi gazdasági vállalatokkal is jó kapcsolatot ápol, ami nagyon hasznos a hallgatók szakmai előmenetele miatt. Az itt végzett diákok nem kizárólag magas szakmai tudással, hanem megfelelő tapasztalattal indíthatják karrierüket a munakerőpiacon.

Népszerű szakok:
Az egyetemi kínálat legkedveltebb szakirányai a következők: művészetek, pszichológia, társadalomtudományok, közgazdaságtan, dizájn, mérnöki tudományok, idegenforgalom, informatika, multimédia és környezeti tudományok. A Swinburne University az oktatási piac olyan hiányprogramokat is lefed, mint az asztrofizika, optika és alkalmazott lézertechnológia. Mindemellett különféle angol nyelvtanfolyamokat is indít.

Részképzés külföldön:
A nemzetközi hallgatóknak a részképzések keretén belül egy félév elvégzése után szakmai gyakorlatra is jelentkezhetnek. Ez a Swinburne egyetem minden szakterületére érvényes. Pályázható hallgatói igénytől függően hosszabb 6 hónapos gyakorlat, vagy ennél rövidebb időtartam is.

A kampuszok felszereltsége:
Az egyetem összes kampuszépülete modern berendezésekkel, laboratóriumokkal, könyvtárakkal, éttermi egységekkel, egészségügyi központokkal és vezetéknélküli internettel rendelkezik. A hallgatók az egyetemi tanácsadó irodához is fordulhatnak, ha pszichológiai, tanulmányi, lakhatási vagy támogatási problémába ütköznek. További kampusz található Malajziában, Sarawak-ban.

Melbourne az igazi diákváros:
Multikulturális és változatos élettérrel rendelkezik. Közel négymillió fő él itt, továbbá Ausztrália gazdasági, politikai és kuturális központja. Mindig történik valami, a város számtalan sport, szabadtéri fesztivált, koncertet és kiállítási programot kínál.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht