Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: Universidad Adolfo Ibañez

UNIVERSIDAD ADOLFO IBÁÑEZ Chile legjobb privát egyetemei közé tartozik. Akkreditált Business képzések Santiago és Viña del Mar kampuszain.

100%BAföG

Információk

Website www.uai.cl/relaciones-internacionales

Tanulmány Santiago, Santiago, Chile

Alapítva 1953

Hallgatók 7.500, nemzetközi hallgatók: 300

Oktatás nyelve Englisch, Spanisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Universidad Adolfo Ibañez

Diagonal Las Torres , Santiago, Santiago, Chile

Universidad Adolfo Ibañez

Felsőfokú tanulmány

Az Universidad Adolfo Ibáñez Chile egyik vezető magánegyeteme, valamint a legrégibb Business School Latin-Amerikában. Kiválóságát számos rangsor igazolja, a 2013-as QS TOP Universities valamint az América Economía listáján is nagyon jó helyezést ért el. Az UAI rangos gazdasági képzései mellett a mérnöki, újságírói és jogi kar képzései is nagyon kedveltek.

A nemzetközi hallgatók leginkább a Business és az MBA Programokat
részesítik előnyben. Az egyetem az AACSB által akkreditált, és tagja az Association of MBA-nak is. Magas szintű oktatás, kötetlen hallgatói légkör jellemzi. A külföldi diákokat változatos programokkal várják, hogy könnyen beilleszkedjenek az új környezetbe. Félév kezdetén az orientációs héten kötelező programok vannak, a tanév során pedig egy chilei mentor segít a hallgatóknak.

A tanulmányi tanterv a félévkezdés előtt két hónappal elkészül,
így a hallgatók könnyedén kezdhetik meg programjukat. Az UAI nemzetközi hallgatói is szabadon választhatnak a tárgyfelvétel során. Viña del Mar történelem és Latin-Amerika gazdasága szakokon angol nyelven folyik az oktatás. A hallgatók spanyol nyelvtanfolyamra is beiratkozhatnak. Aki többet szeretne megtudni Chile társadalmi valóságáról, jelentkezhet szakmai gyakorlatra. 

Tanulmányi helyszínek:
 az UAI kampuszai a Csendes-óceán partjánál Viña del Marban valamint Chile fővárosában Santiagoban találhatóak. Az egyetem új épületét, a híres építész José Cruz tervezte, aki 2012-ben megkapta a Nemzeti Építészeti Díjat. A kampuszon étterem, kávézó, számítógépes termek, könyvtár és sportközpont is található. Az egyetemi buszjárat a diákokat ingyenesen szállítja a város központjába.

Viña del Mar: az egyetem új, gazdagon felszerelt épületegyütteséről csodás kilátást nyílik Viña del Mar városára és a Csendes-óceánra is. A 300.000 lakosú város az ország egyik fő képzési központja. A zöld parkoknak és a tengerpartnak köszönhetően kellemes szabadidős programokat kínál. Februárban otthont ad a legrégibb latin-amerikai zenei fesztiválnak. Vonattal gyorsan megközelíthető a kulturális metropolisz Valparaíso, ami az UNESCO Világörökség része.

Santiago de Chile: a  főváros az ország gazdasági köszpontja, mintegy 6 millió lakosával. Viña del Martól 100 km-re az Andok lábánál fekszik. Jól kiépített metró hálózatának köszönhetően a közlekedés egyszerű és gyors. Az éjszakai élet pezsgő, nappal a pihenés a város számtalan parkjában lehetséges. Kedvező sípályák találhatók az Andokban.

Szerző: Hilka Leicht