Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: Hult International Business School Dubai

Hult International Business School Dubai: színvonalas egyetemi képzések Közel-Keleten!

Információk

Website www.hult.edu

Tanulmány Dubai, Dubai, Dubai

Alapítva 1964

Hallgatók 600

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AMBA (Business Accreditation) , AACSB (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

Hult International Business School Dubai

Dubai Internet City , Dubai, Dubai, Dubai

Hult International Business School Dubai

Felsőfokú tanulmány

A Hult International Business School
2009-ben nyitotta meg kampuszát Dubaiban. Az Egyesült Arab Emirátusok fővárosa amellet, hogy a régió gazdasági húzóereje, a keletet nyugattal is összeköti. A nemzetközileg elismert Hult International Business School a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb üzleti iskolája. A Financial Times ranglistáján első helyezést ért el. A HULT diplomás hallgatói a munkaerőpiacon könnyen elhelyezkednek. Számos hallgató, aki a Hult Dubai kampuszán diplomázott, élt a lehetőséggel és a térségben vállalt munkát és telepedett le.

Global Campus Rotation
A HULT légköre nemzetközi hangulatát annak köszönheti, hogy mind hallgatói, mind professzorai a világ 140 országából érkeznek. Ahogy azt az egyetem mottója is mutatja „Get plugged in to the world“ a diákok a világ számos pontján tanulhatnak az egyetem kapcsolatainak köszönhetően. A program során a tanulóknak lehetősége nyílik három hónapot külföldön San Franciso vagy akár London városában is eltölteni.

Gyakorlatorientált képzés:
Az egyetem tantervét a gazdasági élet változásai alapján állítja össze, mely különösen az MBA képzésére jellemző. A képzést a nemzetközi üzleti szereplők formálták. A gazdasági élettel való szoros kapcsolat a Master of International Business valamint a Master of Social Entrepreneurship szakán is érzékelhető. A HULT tanulmányi sokszínűségének köszönhetően több mint 545 vállalkozás 80 országban foglalkoztat Hult-Alumnit. Az egyetemen értékelendő a kreativitás mellett az emberek által alkotott jövőkép is, mely szorosan kapcsolódik Ahmad Azhar, a Hult-díj megalkotójának nevéhez. Ezt a díjat azon hallgatók nyerhetik el, akik megoldási javaslatokat találnak a globális oktatási krízisre.

Szeretnél ösztöndíjat nyerni?
Ha tele vagy új ötletekkel és kreatív dinamikus tanulmányi helyzetekben helytállsz, akkor nem lesz gondod a HULT egyetem ösztöndíjának elnyerésével sem. A feltétele egy átgondolt 500-750 szavas esszé benyújtása, melyet az egyetem innovatív professzorai értékelnek ki.

A Közel-Kelet kapuja: Dubai
A természetes fényben tündöklő ultramodern HULT kampusza különösen vonzó környezetben található. Dubai különböző nemzetközi világvállalatnak és innovációs központnak ad otthont, ami nagyon hasznos a hallgatók számára. Az egyetem számos iparággal áll közvetlen kapcsolatban. Dubai modern metróhálózatának köszönhetően pár perc alatt elérhető a lenyűgöző tengerparti sétány. Dubai a nemzetközi légiforgalom és turizmus szempontjából is fontos szerepet tölt be, itt található a világ legjelentősebb szálloda komplexuma a Burj Al Arab. A világ minden pontjáról érkeznek a városba, melyet 80%-ban nemzetközi származású fiatalok lakják.

Szerző: Hilka Leicht