/fileadmin/_processed_/4/a/csm_VUAmsterdam_Image_1f9d2e12cf.jpg

Egyetemek külföldön: Vrije Universiteit Amsterdam

Európa egyik legmenőbb városában tanulnál? Jelentkezz féléves részképzésre a Vrije Universiteit Amsterdam képzéseire!


Regisztráció

84%BAföG

Információk

Alapítva 1880

Hallgatók 23.000 , nemzetközi hallgatók: 2807

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 2: 2018/január/15 - 2018/június/29


Jelentkezési határidő
Semester 2: 2017/november/01

Vrije Universiteit Amsterdam

De Boelelaan 1105, Amsterdam, Amszterdam, Hollandia

Vrije Universiteit Amsterdam

Felsőfokú tanulmány

Akár biciklivel is könnyűszerrel bejárhatsz az egyetemre az amszterdami csatornák mentén, a számtalan park egyikében pedig grillezhetsz a szünetekben, este pedig a Leidseplein téren mulathatsz megannyi nemzetközi diáktársaddal! Ilyen egy átlagos nap a VU Amsterdam féléves részképzése alatt!

Hollandia fővárosa rengeteg diák hőn vágyott úticélja, akiket nem feltétlenül csak a vörös lámpás negyed vagy a megannyi kávézó varázsa vonz ide. A város hangulatát történelmi fontosságú épületei, a városias kultúra és a nyugodt és türelmes városlakók alapozzák meg. Az IEC segítségével könnyűszerrel jelentkezhetsz a VU Amsterdam féléves részképzéseire és megélheted te is mindezt!

Széles kurzuskínálat a VU Amsterdamon

A VU Amsterdam szinte minden témában kínál részképzést és azon belül modulokat, pl. Transatlantic Travel Writing, Brain in Trouble vagy Urban Struggle tárgyakat is felvehetsz. Különösen érdekesek a jogi kar szakjai, ahol a legnépszerűbb témák a migrációs politika, a menekültügy és az alapvető emberi jogok. A gazdaságtudományi karon a városfejlesztés és az amszterdami start-up cégek kapják a főszerepet. Ezen kívül Urban Economics, Organizing Sustainable Innovation vagy New Venture Creation témákban is továbbfejleszthetik magukat a jövő cégvezetői.

VU Amsterdam - európai csúcsminőség

25.000 hallgató tanul a VU Amsterdam hatalmas és szupermodern kampuszán az Amsterdam-Zuid városrészben, ahol 8 karon folyik a tanítás. A Shanghai Ranking listáján az egyetem a világ 100 legjobb egyeteme közt szerepel, emellett a Times Higher Education vagy a QS World Ranking-en is a 200 legjobb egyetem közt tudhatja magát. A kutatásorientáltság mellett az oktatás kiemelkedő minősége is hozzájárult az elismerésekhez.

Szerző: Hilka Leicht