Egyetemek külföldön: Mataram University

Tanulj Indonéziában a Mataram University féléves részképzésein! Az egyetem az álomszép Lombok szigeten található.


Regisztráció

100%BAföG
/fileadmin/_processed_/9/c/csm_Mataram-Campus_5c640db1f6.jpg

Információk

Website en.unram.ac.id

Alapítva 1962

Hallgatók 10.000 , nemzetközi hallgatók: 100

Oktatás nyelve Englisch


A félév időpontjai Semester 2: 04. szeptember 2017 - 21. december 2017 Semester 2: 03. szeptember 2018 - 20. december 2018


Jelentkezési határidő
Semester 2: 31. május 2017
Semester 2: 31. május 2018


Orientáció kezdete
Semester 2: 04. szeptember 2017
Semester 2: 03. szeptember 2018

Mataram University

Jl. Majapahit 62, Mataram, Lombok, Indonézia

Mataram University

Felsőfokú tanulmány

Féléves részképzés Lombokban

Féléves részképzésedet az indonéz Mataram University-n álomszerű környezetben töltheted! Egyrészről az egyetem feledhetetlen élményt, másrészről pedig a paradicsomi szigetek által kínált megannyi szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

A Mataram University képzései

Lombok sziget egyetlen egyetemén 10.000 diák tanul, melyek közül 100 nemzetközi hallgató. Az egyetemet 1962-ben alapították, 9 karból áll: 

  • Faculty of Economics
  • Faculty of Law
  • Faculty of Medical Science
  • Faculty of Agriculture
  • Faculty of Animal Science
  • Faculty of Engineering
  • Faculty of Agricultural Engineering
  • Faculty of Education & Teaching
  • Faculty of Mathematics & Natural Science

A Lombok International Study Program (LISP) által nemzetközi és interdiszciplináris tanulmányokat is folytathatsz, emellett tanulmányi utakon és workshopokon is részt vehetsz, egzotikus környezetben. A program keretében Business, Economics, Culture és Languages tárgyakat vehetsz fel, melyek alap- és mesterképzéses hallgatóként is elvégezhetőek. A program célja, hogy a résztvevők minél átfogóbb képet kapjanak Indonéziáról és egész Ázsiáról. A programon négy tárgyat vehetsz fel, melyek közül egy nyelvi tárgy.

Kampusz a pálmafák árnyékában

A kampusz több kisebb és nagyobb épületből áll. Itt található minden kar, nyelvi központ és egyéb létesítmény (pl. sportlétesítmények). A diákszálló is a kampuszon található, ahol a legtöbb nemzetközi diák megszáll. Aki itt szeretne megszállni tanulmányai alatt, magas fokú biztonsági szolgáltatásban részesül.

Az egyetem szabadidős tevékenységei

A Mataram University diákjaira rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár. Ilyen az egyetem 128 hallgatói klubja, melyek közt a szörfözés és a búvárkodás, de a fotózás és a kórus is megtalálható. 

Tanulmányok Lombok szigetén

Féléves részképzésed során megismerheted Indonézia és Lombok a turisták szemei elől elrejtett kincseit. Lombok keleti szomszédságában található Bali szigete is. Lombok az ideális választás Indonézia természetes szépségének megtapasztalására és az indonéz kultúrába való betekintésre.

Szerz? Hilka Leicht