Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/5/0/csm_Warmadewa_campus-8_41a6538ad1.jpg

Egyetemek külföldön: Warmadewa University

Alacsony tandíjak, magas pálmafák: tölts egy szemesztert Indonéziában, Bali szigetén a Warmadeva University-n!

100%BAföG

Információk

Website www.warmadewa.ac.id

Tanulmány Denpasar, Bali, Indonézia

Alapítva 1984

Hallgatók 10.000

Oktatás nyelve Englisch

Warmadewa University

Jalan Terompong 24, Denpasar, Bali, Indonézia

Warmadewa University

Felsőfokú tanulmány

Tölts el egy mesés félévet a Bali szigetén található Warmadewa University alap- vagy mesterképzésén! Érezd jól magad a magas pálmafákkal teli indonéz szigeten, és tanulj helyi kultúrtudományt, gazdaságtudományt és indonéz nyelvet. A 10000 diákok számláló Warmadewa University, mely a Warmadewa International Program (WIP) keretében várja nemzetközi hallgatóit.

Egy szemeszter Balin

A félévek áprilisban és szeptemberben kezdődnek, így nem okoz nagy gondot az itthoni félévkezdésekhez való igazítás. 

A Warmadewa International Program számos témában kínál féléves részképzést. A nyelvi kurzus minden hallgatónak kötelező, és 6 kreditet ér. Az interdiszciplináris program lehetőséget biztosít két különböző szak tárgyait felvenni.

A tanév menete a Warmadewa University-n

A tanítás az orientációs időszak második napján kezdődik, és nem csak a nemzetközi hanem az indonéz diákok számára is szervezik, hogy a nemzetközi diákok ugyanolyan teljes jogú diáknak érezhesse magát a kampuszon, mint belföldi társaik. Órák minden héten hétfőtől szerdáig tartanak, a kirándulások és workshopok pedig általában csütörtökönként kerülnek megrendezésre.

Kampusz a fővárosban

A Warmadewa University Bali déli részén, a sziget fővárosában, Denpasarban található. A kampuszon hét karon folyik a képzés, a legmodernebb létesítményekben, melyek közvetlen közelében egy bevásárló sétány is várja látogatóit. Számos strand is könnyen megközelíthető, hiszen párszáz méterre vannak a kampusztól. A mindennapi utazáshoz roller javasolt, melynek bérlése egy napra 5 euróba kerül.

Szerző: Hilka Leicht