Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/a/4/csm_Dorset-Image_0686a99016.jpg

Egyetemek külföldön: Dorset College

Tanulj az ír fővárosban, Dublinban a Dorset College alapképzésén! Jelentkezz az IEC-n keresztül!

100%BAföG

Információk

Website https://www.dorset-college.ie

Tanulmány Dublin, , Írország

Alapítva 1983

Hallgatók 550, nemzetközi hallgatók: 450

Oktatás nyelve Englisch

Dorset College

Belvedere Place 8, Dublin, , Írország

Dorset College

Felsőfokú tanulmány

A Dorset College sajátos bájjal rendelkezik. Az iskola hallgatói számára átlátható és szemet gyönyörködtető kampusszal és kis létszámú csoportokkal igyekszik megkönnyíteni a tanulmányokra való koncentrációt. Bizonyos szakokon pluszban üzleti tárgyakat is felvehetsz! 

A kis csoportoknak köszönhetően a tanárok jól ismerik diákjaikat és érdeklődési köreiket, így igyekeznek minél személyre szabottabb képzést és tanácsokat nyújtani. Mindezt élvezettel teszik, ami meg is látszik a diákok véleménye alapján.

Sokszínű kikapcsolódás


A hallgatók szabadidejének kitöltésére a Dorset College számtalan lehetőséget kínálnak, például ingyen felvehető tárgyként a diákok egy helyi fitnesz stúdiót is látogathatnak. Ezen felül pedig Dublin városa várja tárt karokkal és megannyi programmal a hallgatókat. 

A pezsgő Dublin csordultig van fiatalokkal. A belváros gyalogszerrel könnyen bejárható, de a tömegközlekedés is kiépített és átlátható. Kávézók és pubok váltják egymást, így könnyen átélheted a vérbeli ír éjszaka hangulatát és az ismerkedésre is számtalan alkalom nyílik. Ezen kívül viszonylag gyorsan és problémamentesen lehetséges tanulmányaid mellett végezhető részmunkaidős állást találni.  

A Dorset College-on végzett tanulmányaid során nagyszerű alkalom nyílik Írország beutazására, az ír kultúra és a híres ír vendégszeretet megismerésére.

Szerző: Hilka Leicht