Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/8/d/csm_KPU-Image_6e2a746cf4.jpg

Egyetemek külföldön: Kwantlen Polytechnic University

A Kwantlen Polytechnic University Vancouver külvárosi területén található és részképzései során a vadvilág és a világváros értékeit egyaránt megtapasztalhatod.

100%BAföG

Információk

Website www.kpu.ca

Tanulmány Surrey, British Columbia, Kanada

Alapítva 1981

Hallgatók 22.000, nemzetközi hallgatók: 5.850

Oktatás nyelve Englisch

Kwantlen Polytechnic University

72 Ave 12666 , Surrey, British Columbia, Kanada

Kwantlen Polytechnic University

Felsőfokú tanulmány

A Kwantlen Polytechnic University (KPU) 4 helyszínen tevékenykedik Vancouverben, Brit Columbia területén. Mivel az ország jellemzően multikulturális, az egyetem hallgatói több mint 70 országból érkeznek a kampuszra. Több mint 120 gyakorlatorientált szak közül választhatsz, melyeken jól felszerelt, modern épületekben, kis csoportokban folyik az oktatás. Az egyetem létesítményei közt varroda, kórházi laboratórium, zeneterem, sörfőzde, kovácsműhely és több műhely is található, melyekben a hallgatók gyakorolhatják szakmájukat.

A kampuszon több érdekesség is található, mint pl. egy művészeti galéria, többféle kávézó, klubhelységek, egy hatalmas könyvtár és egy edzőterem. A kampusz elhagyása sem vet véget a szórakozásnak: északnyugat irányában kb. 45 percnyi autóútnyira van Vancouver központja. Északkeletre pedig mégkevesebb idő alatt juthatsz el a Parti-hegységhez, mely a partvonalat követi. Whistler, az egyik legnépszerűbb úticél a téli sportok kedvelőinek, 2 órányira van Vancouvertől. Az amerikai határ maximum 20 alatt megközelíthető.

A KPU kifejezetten alkalmas úticél olyan diákoknak, akik túlnyomóan gyakorlati tapasztalatot szeretnének gyűjteni és mindezt egy családias közegben szeretnék megtenni. Aki a nagyvárosi létet inkább a természethez közelire szeretné cserélni, annak a KPU tökéletes választás. A külvárosi egyetemi élet után minden más egysíkúnak tűnik majd, hiszen mind a kulturális, mind pedig a sportkínálat gazdag. A megannyi bár és pub mellett a diákoknak lehetőségük nyílik a jéghoki bajnokságok, különböző múzeumok, galériák, bevásárlóközpontok és különféle fesztiválok és vásárok látogatására is. Nemutolsósorban kalandos roadtripekre is indulhatsz csoporttársaiddal a hegyekbe, a tengerpartra vagy éppen az Egyesült Államokba is!

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht