Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: Niagara College Canada

A Niagara College Canada kíváló gyakorlati képzést nyújt turizmus és vendéglátás valamint nemzetközi tanulmányok szakirányon.

100%BAföG

Információk

Website http://international.niagaracollege.ca/

Tanulmány Welland, Ontario, Kanada

Alapítva 1967

Hallgatók 12.000, nemzetközi hallgatók: 2.500

Oktatás nyelve Englisch

Niagara College Canada

Woodlawn Road , Welland, Ontario, Kanada

Niagara College Canada

Felsőfokú tanulmány

"Applied dreams" azaz életrekeltett álmok a Niagara College mottója, mely sokat mondd a képzéseik gyakorlatiasságáról. Kanada legkiemelkedőbb turizmus és vendéglátás egyetemére invitálunk kedves hallgatók, ami azért is fontos hiszen a karrier tekintetében Észak-Amerika 2. leglátogatottabb helyszínéről beszélünk a Niagara vízesés miatt. A klíma emellett enyhe mely kedvez a bor termesztésnek is.

Turizmus a gyakorlatban

A főkampusz Welland kis városában található. A vizisport szerelmesei megtalálhatják itt számításukat s emelett nem kell lemondani a finom ételekről italokról sem. A kis határmenti város az Ontario tóhoz közel található szomszédban az USA-val. A kampuszon majdnem egyedüliként található meg a saját egyetemi szőlő birtok. Ha azonban nem a bor szerelmese vagy, sebaj! Saját sörkőzdéjében is kipróbálhatod a helyi söröket. A vendéglátás azonban itt még nem merül ki, hiszen a kampuszon egy welnness részleg egy étterem is található. Majdnem a fejlesztésekbe összesen 90 millió dollárt fektettek be.

Üzleti Bachelor képzések

Egyaránt lehetséges egy féléve vagy egy teéjes BA képzés elvégzése az egyetemen. Az egyes szakirányokon egy partner egyetem Szaud-Arábiában is fogadja a hallgatókat tehát a gyakorlatias világlátás garantált. Olyan szak különlegességek is vannak mint a Food Technology, culinary innovation. Emellett természetesen az üzleti pénzügy, menedzsment és számvite képzések is elvégezhetőek.

Elégedett hallgatók

A kanadai Ontario állam beli szabályozásoknak és akkreditációnak mindig az első helyen felelt meg a Niagara College. Ez is segítette az egyetemet, hogy a hallgatók megelégedettség mérésekor magas pontszámot értek el.

A tanuló vízum mellett lehetséges a munkavállaás a tanulmányok mellett a kampuszon kívül is, heti 20 órában maximalizálva.

Egyik lábunk Kanadában másik az USA-ban

A csodálatos Niagara vízesés csak egy ugrás a várostól, Torontó pedig másfél órányi autóútra található. Az amerikai metropoliszok mint New York és Boston sincsenek nagyon messze autóval akár egy hétvégi kirándulás erejéig.

Szerző: Hilka Leicht