Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/d/3/csm_UBC_Vancouver-Image_425fe30ed0.jpg

Egyetemek külföldön: The University of British Columbia

A University of British Columbia egy nemzetközi elit egyetem. Tanulj Vancouverben, a világ egyik legélettelibb városában, és töltsd szabadidőd a kanadai vadonban!

59%BAföG

Információk

Website www.ubc.ca

Tanulmány Vancouver, British Columbia, Kanada

Alapítva 1915

Hallgatók 65.012, nemzetközi hallgatók: 14.711

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor EQUIS (Business Accreditation) , AACSB (Business Accreditation)

Nobel-díjasok száma 7

Nobel-díjasok

Bertram N. Brockhouse (1994, fizika)
Hans G. Dehmelt (1989, fizika)
Daniel Kaneman (2002, gazdaságtudomány)
H. Gobind Khorana (1968, orvostudomány)
Robert A. Mundell (1999, gazdaságtudomány)
Michael Smith (1993, kémia)
Carl Wieman (2001, fizika)

The University of British Columbia

West Mall 2329 , Vancouver, British Columbia, Kanada

The University of British Columbia

Felsőfokú tanulmány

Jelentkezz a University of British Columbiára (UBC), Kanada legjobb egyetemére féléves Bachelor részképzésre! A UBC a világ legjobb egyetemei közé tartozik, emellett 2016-ban a világ 40 legobb egyeteme közé sorolták, hogy a Times Higher Education-ön szerzett 36. és az ARWU - Shanghai Jiao Tong University Ranking-en szerzett 34. helyezést nem is említsük. Négy Nobel-díjas öregdiákján kívül Kanada jelenlegi miniszterelnöke, a köztiszteletnek örvendő Justin Trudeau is itt szerezte meg diplomáját. A kiemelkedő diákok sorát 43 olimpikon is bővíti, akik a 2016-os riói olimpián is részt vettek.

Jelenleg közel 60.000 hallgatót számol az intézmény, akik 2 terjedelmes és korszerű kampuszon tanulhatnak Vancouverben és Kelownában (UBC - Okanagan Campus).  Az Okanagan Campus-on található a mérnöki kar, minden más diszciplína, mint például a Business School pedig a pezsgő Vancouverben tanulható. A művészeti, természettudományi és bizonyos mérnöki szakokat mindkét helyszín kínálja. Vancouver fekvése egyedülálló, a régióban több kórház, egy részecskegyorsító, egy hatalmas hangversenyterem, egy pályaudvar, egy olimpiai jéghoki stadion és számtalan múzeum (melyek egyikében várja látogatóit a világ legnagyobb kiállított csontváza, ami egy kékbálnáé) is található. 

Függetlenül attól, hogy melyik kampuszt választod, az oktatás színvonala egyformán kiemelkedő, melynek egy valóságos kiránduló-paradicsom biztosít helyszínt. Míg Vancouver a harmadik helyen áll a világ legélhetőbb városai közül, addig Kelowna a kalandvágyó látogatóknak kedvez, akik szívesen túráznak a vadregényes tájakon, és a minőségi bort sem vetik meg. Emellett Vancouverből a legkönnyebben megközelíthető Brit Columbia lélegzetelállító vadonja, ahol például kajakozni, túrázni, síelni vagy snowboardozni is lehet. A kéthetes orientációs hét folyamán a többi nemzetközi hallgatóval izgalmas kalandtúrán vehetsz részt!

Szerző: Hilka Leicht