Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/5/7/csm_ThompsonRiversUniverity_01_600x400_7766460ff6.jpg/fileadmin/_processed_/0/2/csm_ThompsonRiversUniverity_02_600x400_aa3c2a812e.jpg/fileadmin/_processed_/5/5/csm_ThompsonRiversUniverity_03_600x400_ec6a72dbd6.jpg

Egyetemek külföldön: Thompson Rivers University

Fiatal és dinamikus: választékos alapképzési kínálat, valamint gyakorlatiasság jellemzi a Thompson Rivers University oktatáspolitikáját. Gyorsított MBA képzése mindössze 10 hónap alatt elvégezhető.

97%BAföG

Információk

Website www.tru.ca

Tanulmány Kamloops, British Columbia, Kanada

Alapítva 1970

Hallgatók 13.400, nemzetközi hallgatók: 3.000

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Thompson Rivers University

900 McGill Road , Kamloops, British Columbia, Kanada

Thompson Rivers University

Felsőfokú tanulmány

A Thompson Rivers University (TRU) „a different kind of university“ – joggal tekinthető különlegesnek az egyetemek világában. Az állami támogatású egyetem hallgatói számára különböző szakirányok területén kínál változatos képzéseket. Az itt tanult diákok intellektuális valamint a szociális fejlődési képessége garantált.

Választékos tanulmányi kínálat: A Thompson Rivers University (TRU) a humán tudományok, közgazdaságtan, számítástechnika és technológia, pedagógia, egészségügyi tudományok, természettudományok, környezettudomány és a turizmus területén indít képzéseket. A négyéves alapképzés mellett posztgraduális képzések is indulnak az MBA (Master of Business Administration) szakirányon.

Közgazdászoknak ajánlott: 10 hónap alatt abszolválható az MBA képzés a magyar hallgatók számára is. Tehát a TRU könnyen és gyorsan félévvesztés nélkül elvégezhető.

A TRU modern kampusza Kamloops centrumában található, mely tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Az itt tanuló hallgatók széleskörű szolgáltatásokat vehetnek igénybe, sőt a hallgatói önkormányzat a képzés alatt felmerülő problémák megoldását is segíti. Az egyetemen karrier illetve egészségügyi tanácsadás is működik. Aki az előadások között sportolni szeretne, nyugodtan használhatja az egyetem fitnessz, squash vagy sport csarnoka mellett az uszodát is.

Nemzetközi kulturális sokszínűség Kamloopsnak körülbelül 100.000 lakosa van. Színházak, mozik és éttermek mellett egyéb szabadidős lehetőségek is a tanulók rendelkezésére állnak. A város festői természetében több tó illetve sípálya is található. Vancouver és a Rocky Mountains autóval néhány óra alatt megközelíthető.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht