Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/9/2/csm_UniversityVictoria_01_600x400_fb46787698.jpg

Egyetemek külföldön: University of Victoria

Kanada egyik legjobb egyeteme: a ranglisták vezetője, mindössze 15 percre fekszik a tengertől.

68%BAföG

Információk

Website www.uvic.ca

Tanulmány Victoria, British Columbia, Kanada

Alapítva 1963

Hallgatók 21.593, nemzetközi hallgatók: 3.391

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , EQUIS (Business Accreditation)

University of Victoria

Finnerty Road , Victoria, British Columbia, Kanada

University of Victoria

Felsőfokú tanulmány

A University of Victoria modern, gazdagon felszerelt egyetemi kampusza Victoria belvárosában a tengerpart közelében található. Számos tanulmányi rangsoron előkelő helyen szerepel: a speciális tanár-diák kapcsolat abban rejlik, hogy egy előadó maximum négy diákkal foglalkozik a tanulmányok során. Az ennyire elkötelezett diákcentrikus képzést tükrözi, hogy a neves Maclean‘s Magazine az ország állami egyetemei közül már évek óta a legjobbként említi. A Times Higher Education Ranking listáján is Kanada első 10 legjobb egyetemei között szerepel, a hallgatók elégedettségét pedig a Globe és Mail Ranking besorolása is alátámasztja. 

A UVic nagy hangsúlyt fektet a kutatásra:
több mint 40 Master by Research illetve Phd képzéssel kínál kibontakozási lehetőséget a legjobbaknak. Kiemlekedőek az egyetem éghajlat és óceán kutatási képzései. Kutatócsoportjainak eredményes munkáját - a víz alatti vulkánok és oxigénszegény zónák területén végzett kutatások- nemzetközi elismertségét támasztja alá.

Környezettudományok, pszichológia, közgazdaságtan és a jog szintén népszerű tanulmányi területek a University of Victorián. Azon diákok, akik egy külföldi félév eltöltésére jelentkeznek gyakran pályáznak a humán-és társadalomtudományi, természettudományi vagy műszaki karok képzéseire. Az UVic változatos képzésrendszerrel rendelkezik azok számára is, akik csak egy vendég félévet eltöltését célozzák meg. 

A Cooperative Education Programnak köszönhetően az oktatás gyakorlati irányultságú: a Bachelor of Commerce szakon három szakmai gyakorlat is részét képezi a programnak.

A fantasztikus felszereltségű kampusz és a pezsgő egyetemi élet
csak néhány az UVic által kínált lehetőségekből. A University of Victoria aktív hallgatói szervezettel rendelkezik – 100 különböző kulturális és sportklub működik az egyetemen, mely lehetővé teszi, hogy a diákok kedvük szerint járjanak táncra, lovagolni, búvárkodni, túrázni esetleg vitorlázni.. A város változatos építészeti látványosságaival, zöld övezetével valamint pihentető strandjaival önmagában is mágnesként vonzza a turistákat.

Hasznos linkek

Formák

Szerző: Hilka Leicht