Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/b/e/csm_VancouverIslandUnivrsity_01_600x400_2bee20abb5.jpg/fileadmin/_processed_/d/7/csm_VancouverIslandUnivrsity_02_600x400_276701cd5f.jpg/fileadmin/_processed_/2/e/csm_VancouverIslandUnivrsity_03_600x400_63ab843bb1.jpg

Egyetemek külföldön: Vancouver Island University

Enyhe tengerparti éghajlat: Vancouver Island egyetemi alap és mesterképzései kedvező árakon!

91%BAföG

Információk

Website www.viu.ca

Tanulmány Nainamo, British Columbia, Kanada

Alapítva 1936

Hallgatók 10.000, nemzetközi hallgatók: 1.500

Oktatás nyelve Englisch

Vancouver Island University

Fifth Street , Nainamo, British Columbia, Kanada

Vancouver Island University

Felsőfokú tanulmány

Megérkezett a megoldás azok számára akik lelkesednek Kanadáért, de tartózkodnak a zord időjárástól: a Vancouver Islandon fekvő Vancouver Island University (VIU). Aki azt gondolta Kanadában a tél mindenhol hólepte hegységek és röpködő mínuszokból áll, ki kell ábránduljon. A nyugati part szigetén a nyári hőmérséklet 30 a téli pedig 3-6 fok körül mozog.

A Vancouver Island University kedvező éghajlati adotsságok mellett magas oktatási színvonallal is rendelkezik. 10.000 kanadai diák mellett több, mint 1500 nemzetközi hallgató 50 különböző országból tanul itt. Alap és mesterképzési szakok indulnak a humán tudományok, a közgazdaságtan, egészségtudományi kar, a turizmus, pedagógia illetve technológia területén is. A nemzetközi diákok kis csoportokban tanulnak és gondos, személyes illetve szakmai támogatásban részesülnek.

Vancouver Island University képzései ár-érték arány tekintetében is előnyösek: Nanaimóban olcsóbb a megélhetési költség. Azok akik mégis munkát vállalnának az egyetem kampuszán heti 20 órában dolgozhatnak a tanuló vízum segítségével. A kampuszon kívül pedig azok vállalhatnak munkát, akik jó átlaggal rendelkeznek és már több mint 6 hónapot eltöltöttek a VIU-n. Az egyetem minden félévben közel 300 diáknak kínál munkalehetőséget a könyvtár, számítógépes labor illetve a sportközpontjában. 

Számos szabadidős tevékenységgel kecsegtet Nanaimo. Az itt tanuló diákok a tanulmányok mellett élvezhetik Kanada gyönyörű természeti adottságait. A várost hegyek, erdők és tengerpart veszi körül, ami olyan szabadtéri sportok gyakorlását teszi lehetővé mint a vitorlázás, kajakozás vagy úszás. Nanaimo Vancouverhez és a híres Whistler Blackcomb síparadicsomához is közel fekszik.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht