Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/5/1/csm_UIBE_01_600x400_b6f1d31d6d.jpg/fileadmin/_processed_/9/4/csm_UIBE_02_600x400_7f875428f4.jpg/fileadmin/_processed_/7/a/csm_UIBE_03_240x320_757545d1ab.jpg/fileadmin/_processed_/9/2/csm_UIBE_04_600x400_8db8a64f6d.jpg

Egyetemek külföldön: University of International Business and Economics

Színvonalas rész, alap és mesterképzések a nemzetközi University of International Business and Economics egyetemén Kínában!

100%BAföG

Információk

Website www.uibe.cn

Tanulmány Peking, Peking, Kína

Alapítva 1951

Hallgatók 16.000, nemzetközi hallgatók: 2.400

Oktatás nyelve Englisch, Mandarin

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

University of International Business and Economics

Yuhui South Rd , Peking, Peking, Kína

University of International Business and Economics

Felsőfokú tanulmány

University of International Business and Economics (UIBE) 
A Pekingben található intézmény Kína egyik legjobb egyetemének számít. A UIBE 1951-ben alakult és kiemelkedő tudományos programjainak köszönhetően gyorsan kinőtte magát. 1960-ban a kínai kormány már az ország egyik legjelentősebb egyetemének választja. A "Project 211" –nek köszönhetően az oktatási minisztériumtól jelentős támogatást kap és megkezdi a kampusz teljeskörű átépítését. Ennek köszönhetően több rangsoron szerepel előkelő helyen, az MBA képzéseit tekintve Kínában a hatodik legjobb.

„Opening and Facing the World“ 
A UIBE célja: hogy a hallgatók nemzetközi környezetben tanuljanak. Az UIBE Kína azon kevés intézményei közé tartozik, amely támogatja az egyetemek között létrejövő cserediák programot. Jelenleg 30 ország 100 egyetemével folytat csereprogramot. Az egyetem szakirányai, kutatóintézete és tanári gárdája szintén nemzetközi. A főváros, Peking a 2008-as Olimpiai Játékok megrendezése óta sokkal multikulturálisabb jelleget öltött.

A UIBE diploma kiemelkedő értéke a munkaerőpiacon:
A pályakezdő fiatalok nem kizárólag Kínában töltenek be fontos gazdasági pozíciót. Az egyetem büszke arra, hogy diplomás hallgatói segítik Kína gazdasági előremenetelét és együttműködését nemzetközi szinten.

Különösen közkedvelt szakirányok:
A UIBE hallgatói legfőképp az Economics, Management, Liberal Arts, Law és Science szakterületei iránt érdeklődnek. A nemzetközi hallgatók 40 különböző alap és mesterképzésre jelentkezhetnek, melyből 10-en kizárólag angol nyelven folyik az oktatás. Az egyetemen egy, akár két félév is eltölthető a Chinese Business and Culture Studies szakirányra valamint az Intensive Chinese Language Training Programme-ra történő beiratkozás esetében. A progrmanak köszönhetően a diákok sokkal közelebb kerülhetnek a kínai nyelvhez és kultúrához. Azon hallgatók, akik a Bachelor of Economics teljes alapképzésre jelentkeznek Economics, International Business valamint Finance területre szakosodhatnak. A Bachelor of Management esetében pedig Marketing és Business Administration közül lehet választani. A nemzetközi mesterképzések esetében pedig az Applied Economics, International Business, International MBA valamint az International LL.M programok közül lehet választani, ahol az oktatás nyelve angol.

Peking központjában:
Az egyetemnek köszönhetően a hallgatók megtapasztalhatják a kínai népköztársaság fővárosának igazi arcát. A város több, mint 3.000 éves történetre tekint vissza. A legjelentősebb nevezetességek közé a Tiananmen- tér, a Tiltott Város valamint a császári palota tartozik.

Szerző: Hilka Leicht