Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/c/d/csm_APU_02_240x320_9c825d96bb.jpg/fileadmin/_processed_/1/f/csm_APU_03_600x400_a51c1a63f3.jpg

Egyetemek külföldön: Asia Pacific University of Technology & Innovation

Az Asia Pacific University of Technology and Innovation gyakorlatorientált képzéseivel Malajzia legjobb egyetemei közé tartozik.

Információk

Website www.apu.edu.my

Tanulmány Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malajzia

Alapítva 1993

Hallgatók 11.000

Oktatás nyelve Englisch

Asia Pacific University of Technology & Innovation

Bukit Jalil Hwy , Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malajzia

Asia Pacific University of Technology & Innovation

Felsőfokú tanulmány

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) 
Az ország egyik legjobb privát egyeteme. A gyakorlatias képzések központjában a technológia, innováció és kreativitás áll. Az Oktatási Minisztérium az APU képzéseit 5 csillaggal tüntette ki, és színvonalát a "Kiváló" kategóriába sorolta. Legyen szó rész-, alap-, mesterképzésről vagy doktori programról a hallgatók széles tanulmányi kínálatból választhatnak, különösen a mérnöki, informatikai, üzleti és menedzsment képzések területén.

Centre of Technology and Innovation 
Malajzia vezető szofverfejlesztő intézménye. A kutatás az alábbi területekre helyezi a hangsúlyt: Energy Systems, Materials & Manufacturing, Microelectronics valamint Telecomunications. 

Az APU hallgatói a világ számos pontjáról származnak:
A diákok több, mint 100 országból érkeznek. Az egyetem erős nemzetközi hálózattal rendelkezik, az Egyesült Királyság és Ausztrália több partneregyetemével működik együtt, továbbá nemzetközi irodákkal rendelkezik Sri Lankán és Indiában is. Különlegessége a Dual Degree Programme, amely a brit Staffordshire University együttműködésével történik. A tanítás angol nyelven történik, ami segít a nemzetközi hallgatói hálózat kialakításában. Kedvelt szabadidős foglalkozás az asztalitenisz és a biliárd.

Új kampuszépület
Az APU új kampusza a Technology Park Malaysia (TPM) területén található, ahol az egyetem tanulmányi és kutatási létesítményei elsőosztályúak. Számos lehetőség van sportra és pihenésre. A jó közlekedési hálózatnak köszönhetően a belváros metropolisza könnyen elérhető. A kollégium területén transzfer busz üzemel.

Szerző: Hilka Leicht