Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/c/2/csm_Grossbritannien_Angelia_Ruskin_University_645b912f21.jpg

Egyetemek külföldön: Anglia Ruskin University

Tanulj az Anglia Ruskin University-n: pszichológia és társadalomtudományi szakok terén kiemelkedő mesterképzések!

69%BAföG

Információk

Website www.anglia.ac.uk

Tanulmány Cambridge, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1992

Hallgatók 39.400

Oktatás nyelve Englisch

Anglia Ruskin University

East Road , Cambridge, Anglia, Nagy-Britannia

Anglia Ruskin University

Felsőfokú tanulmány

Tanulj Cambridge-ben!

Az Anglia Ruskin University Cambridge szívében található, mely az egyik legismertebb és legjobb egyetemváros a világon. A DNS szerkezeti modelljét itt alkották meg, emellett maga Isaac Newton is itt dolgozta ki a gravitáció törvényét. A régi épületek, a különféle college-ek és egyetemek egészen egyedi városképet alkotnak, mely egyszerre inspirál és motivál. Cambridge-ben a világ minden tájáról származó diákok élnek és tanulnak. A város könnyen átlátható, emellett a középkori stílusú belvárosnak különleges hangulatot ad a megannyi nemzetiségű modern felfogású diák.  Minden ötödik cambridge-i lakos a város egyetemein tanul! A számtalan pub és kávézó mellett idődet a csendes kis könyvesboltokban, kézműves piacokon, galériákban, színházakban vagy a látványosságok végiglátogatásával is töltheted.

Tanulj Angliában akár érettségi nélkül is!

Az Anglia Ruskin University legkülönlegesebb előnye vitathatatlanul a Pathway képzésforma. Egy nemzetközi oktatásszolgáltató szervezettel, a Navitas-szal karöltve a CRIC College egy olyan főiskolai képzést kínál az egyetem kampuszán, melyre akár szakmunkás érettségivel rendelkező diákok is jelentkezhetnek. Az érettségivel nem rendelkezők tanulmányi átlaguktól függően egy felkészítő éven (Foundation Year) kezdik felsőoktatási tanulmányaikat az CRIC-en, melynek elvégzését követően továbbhaladhatnak választott alapszakuk első tanévére. Az Anglia Ruskin University-n nincs szükség semmilyen felvételi vizsga írására a felkészítő év és az első alapképzéses tanév közt. A felkészítő képzés intenzív nyelvi felkészítésből és a választott szakhoz elengedhetetlen alapozó tárgyakból áll. A Navitas College CRIC-en végzett felkészítő év az alapképzés első tanévének számít, melyről egyszerűen továbbhaladhatsz második tanévedre. A képzésen kis csoportokat állítanak össze, hogy minél több időt és odafigyelést kaphasson minden hallgató. A felkészítő képzésen ugyanannyi a tandíj, mint egy átlagos teljes alapképzésen, mely mellé nem számol fel egyéb költségeket, sőt, az EU-s diákok ugyanúgy igényelhetik a brit Student Loan Company pénzügyi támogatását is.

Alap- és mesterképzések hatalmas választéka

Az Anglia Ruskin University leginkább Business Studies szakjai miatt kiemelekedő. Vállalkozói vénával megáldott hallgatóinak és tanárainak köszönhetően az egyetem 2014-ben kiérdemelte az “Entrepreneurial University of the Year” címet a Times Higher Education Awards keretében. Emellett az építészeti és design szakok is nagy népszerűségnek örvendenek. Mindkét szakra vonatkozik, hogy nem szükséges a felkészítő évre való jelentkezéskor portfólió benyújtása. Az Anglia Ruskin University még egy helyszínen rendelkezik kampusszal: Cambridge-től fél órányira északkeletre helyezkedik el Chelmsford, ahol a hallgatól teljes valójában, a fővároshoz közel megtapasztalhatják a tipikus angol egyetemi mindennapokat.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht