Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/d/4/csm_Brunel-Picture1_682ab1d657.jpg

Egyetemek külföldön: Brunel University London

A Brunel University London nemzetközi kampuszán otthonos és nyitott légkörben végezheted alap- vagy mesterképzéses tanulmányaidat!

55%BAföG

Információk

Website http://www.brunel.ac.uk/

Tanulmány Uxbridge, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1966

Hallgatók 15.000, nemzetközi hallgatók: 3.000

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation) , AMBA (Business Accreditation)

Brunel University London

Kingston Lane , Uxbridge, Anglia, Nagy-Britannia

Brunel University London

Felsőfokú tanulmány

A Brunel University London kiváló választás brit alap- vagy mesterképzéses tanulmányaid helyszínének. Az egyetem London legnyugatibb részén heleyzkedik el, ennek ellenére tömegközlekedéssel nagyon egyszerűen és gyrosan megközelíthető a belváros. A Piccadilly vagy a Metropolitan metróvonalakon körülbelül 30 perc alatt elérheted a pezsgő városközpontot. Azok számára, akik nem feltétlenül a világváros kellős közepét szeretnék megcélozni mindennapi rutinjuk helyszínéül, hanem inkább az otthonosabb, tipikusan angol közegben töltenék idejük oroszlánrészét, Uxbridge tökéletes alternatíva.

Tanulj Angliában akár érettségi nélkül is!

A Brunel University London legkülönlegesebb előnye vitathatatlanul a Pathway képzésforma. Egy nemzetközi oktatásszolgáltató szervezettel, a Navitas-szal karöltve az LBIC College egy olyan főiskolai képzést kínál az egyetem kampuszán, melyre akár szakmunkás érettségivel rendelkező diákok is jelentkezhetnek. Az érettségivel nem rendelkezők tanulmányi átlaguktól függően egy felkészítő éven kezdik felsőoktatási tanulmányaikat az LBIC-n, melynek elvégzését követően továbbhaladhatnak választott alapszakuk első tanévére. A Brunel University-n nincs szükség semmilyen felvételi vizsga írására a felkészítő év és az első alapképzéses tanáv közt. A felkészítő képzés intenzív nyelvi felkészítésből és a választott szakhoz elengedhetetlen alapozó tárgyakból áll. A Navitas College LBIC-n végzett felkészítő év az alapképzés első tanévének számít, melyről egyszerűen továbbhaladhatsz második tanévedre. A képzésen kis csoportokat állítanak össze, hogy minél több időt és odafigyelést kaphasson minden hallgató. A felkészítő képzésen ugyanannyi a tandíj, mint egy átlagos teljes alapképzésen, mely mellé nem számol fel egyéb költségeket, sőt, az EU-s diákok ugyanúgy igényelhetik a brit Student Loan Company pénzügyi támogatását is.

Tapasztald meg az angol egyetemi kampuszok hangulatát!

Uxbridge nyugalmas ugyan, de elhagyatottnak semmiképp sem mondható - különösen nem, ha a Brunel kampuszáról beszélünk! Itt a jól felszerelt tanulmányi létesítmények mellett megtalálható minden a kollégiumoktól kezdve a kávézókon, boltokon át egészen a piacokig! Az egyetem sportlétesítményei közt is érdemes szétnézni: a Brunel kampusza 6 teniszpályát, 4 futballpályát, 2 rögbipályát, 2 futópályát és egy hatalmas területet felölelő fitneszközpontot (Indoor Athletics Centre) tart fenn, melyben több mászófal, fitnesz stúdió és squash pálya is található. A diákok több, mint 100 diákegyesület közül választhatnak, hogy megtalálják az érdeklődési körükhöz legjobban illeszkedő társaságot, függetlenül attól, hogy az "Acts of Kindness" jegyében a jótékonykodás, a póker, a modellezés, az ENSZ, a német nyelv vagy éppen a zombik vonzzák leginkább.

A kulcsszó: nemzetköziség

A Brunel University világhírnek örvend. A brit egyetem a Times Higher Education rangsorán a 29. helyet érte el a világ legjobb 50 évnél fiatalabb egyetemei közt. Legkiemelkedőbb a Brunel egyéves MBA képzése, emellett a Brunel Business School elnyerte a Times Higher Education Awards "Business School of the Year" díját is. Az egyetem hallgatói szintén meglehetősen elégedettek az iskolával (3. helyezés a National Student Survey-n londoni intézmények közt), emellett az itt végzettek pályakezdői szinten is átalgon felüli fizetést kapnak (3. hely a Times Good Education Guide felmérésén). Azonban ami mindenképpen kimeli a Brunel-t a többi egyetem közül, az a nemzetköziség. Mint ahogy maga London is, az egyetem is egy "melting pot", s ennek jegyében igencsak egyedi tanulmányi környezetet alakított ki tekintettel nemzetközi diákjaira és az ezzel járó kihívásokra, méghozzá azért, hogy a lehető legnagyobb mértékben felkészítse őket a nemzetközi munkakörnyezetre.

Tanulj Te is a Brunel University London alap- és mesterképzésein!

A Brunel University-n az üzleti, a marketing, a mérnöki és a jogi szakok a legnépszerűbbek. Emellett az intézmény Nagy-Britannia a 3. legjobb design, a 7. legjobb fizikoterápia, és a 12. legjobb sporttudományi szakokat tudhatja kínálatában. A Brunel a gépészmérnökök Mekkája, de a hallgatók számtalan más szakterületre specializálódhatnak, például a repülőgépészet a Heathrow repülőtér közelségéből adódóan  kézenfekvő választás lehet!

Szerző: Hilka Leicht