Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/6/d/csm_SheffieldHallamUniversity_01_600x400_f6f33d553e.jpg/fileadmin/_processed_/a/5/csm_SheffieldHallamUniversity_02_600x400_5d355f3760.jpg/fileadmin/_processed_/b/6/csm_SheffieldHallamUniversity_03_240x320_afe29fd7a1.jpg/fileadmin/_processed_/6/0/csm_SheffieldHallamUniversity_04_600x400_7e0f344a1c.jpg/fileadmin/_processed_/8/c/csm_SheffieldHallamUniversity_05_600x400_54e699c8ac.jpg

Egyetemek külföldön: Sheffield Hallam University

Interdiszciplináris és gyakorlatorientált képzések jellemzik a Sheffield Hallam University oktatáspolitikáját.

91%BAföG

Információk

Website www.shu.ac.uk

Tanulmány Sheffield, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1843

Hallgatók 31.000 , nemzetközi hallgatók: 4000

Oktatás nyelve Englisch

Sheffield Hallam University

Howard Street , Sheffield, Anglia, Nagy-Britannia

Sheffield Hallam University

Felsőfokú tanulmány

A Sheffield Hallam Universtiy modern épületek együtteséből áll. Az egyetem ismertetőjele a magas szinvonalú műszaki képzések mellett a hallgatók segítése iránt való elkötelezettség. A tanulmányi programba beépített szakmai gyakorlatnak köszönhetően megfelelő felkészültséget nyújt a munkaerőpiacon való elhelyezkedéshez.

A Sheffield Hallam University szakirányai: legnépszerűbbek az egészségügyi valamint a nyelvi képzések (francia, spanyol, kínai) kombinálva az International Business Administration, Business Administration, Marketing valamint a Turizmus - Vendéglátás képzéseivel. A program részét képezi egy külföldi félév is a választott nyelven. Akár egy éves szakmai gyakorlat is elvégezhető, mely esetében a három éves képzés négy évig tart. A kommunikáció, média valamint IT szakirányok szintén kedveltek.

A Sheffield Hallam University
Nagy-Britannia legfejlettebb innovatív egyetemei közé tartozik. Jelmondatuk a következő: " We pride ourselves on making a difference- to our students, our staff and to the businesses we work with."

Az egyetem kutatási és gazdasági eredményei, valamint itt végzett diplomás hallgatói hozzájárulnak az Egyesült Királyság és Sheffield régiójának gazdasági és társadalmi fejlődéséhez. Az oktatás és kutatás színvonala presztízs értékű. A diákok változatos társadalmi csoportokból származnak és az egyetemtől maximális személyes és szakmai támogatásban részesülnek, hogy kihozzák magukból a legtöbbet. Az egyetem tanulmányi környezete ideális, rugalmas tanulási lehetőségei a diákok igényeihez igazodik. Az SHU például Nagy-Britannia vezető E-Learning egyeteme széleskörű távoktatási lehetőséggel levelező és nappali tagozaton is.

A Sheffield Hallam University hallgatóinak végzettségét a privát szektor képviselői is elismerik az üzleti központú irányultságn és a magas oktatási és kutatási háttérnek köszönhetően. Az egyetem parnerei között a Sony, a BP, az NHS, a Network Rail, a Cisco, az SAP és a Microsoft is megemlíthető. Az egyetem ultra-modern berendezéseinek köszönhetően a technológia az oktatás és a kutatás legszínvonalasabb követelményeit is kielégíti. Az SHU a kiváló oktatás szimbóluma. A gyakorlatias oktatásnak köszönhetően a hallgatók könnyen felveszik a versenyt a munkaerőpiacon. A tananyag mindig frissül, lefedve a gazdaság és a piac igényeit.

A Sheffield Hallam University kulcsszerepet játszik a város és a régió életében. A belvárosi kampuszépület mellett a külváros zöld övezetében további kampusz található. A diákok, akik különböző kultúrákból érkeznek szinesítik a város multikulturális jellegét. Sheffield City 521.000 lakosú város, az agglomerációs területébe 1,2 millió fő tartozik. A város megfelelő infrastrukturális hálózattal és választékos szabadidős kínálattal rendelkezik. Sheffield az egykori "Ruhr-vidék" része volt, ahova 1960-ig Nagy-Britannia jelentős ipari városai és acél feldolgozó üzemei is tartoztak. Ez az iparág a 70-es évek folyamán összeomlott és a város virágzó szolgáltató ipari központtá alakult. A Barclays Bank 2003-as felméréséből kiderül, hogy Délkelet-Anglián kívül Sheffield Hallam az egyik leggazdagabb negyed.

A múzeumok, színházak, kiállítások és fesztiválok választékos kulturális programja mellett számos sportrendezvényt is szervez a város. Bőséges a zöld övezet, a parkok között a Peak District National Park kiemelendő, amely ideális a szabadtéri tevékenységek végzésére. A legközelebbi nagyvárosok között Manchaster, Leeds és Birmingham található, ahova érdemes ellátogatni egy hétvégi kirándulás vagy túrázás céljából.

Hasznos linkek

Formák

Szerző: Hilka Leicht