Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/d/1/csm_UniversityofWestLondon-Image_2c4eceb4e0.jpg

Egyetemek külföldön: University of West London

A University of West London zöldterületen, a főváros nyugati részén helyezkedik el. A kreatív szellemű hallgatók garantáltan megtalálják a nekik leginkább megfelelő szakot, de az LLM képzés is elsőrangú.

89%BAföG

Információk

Website www.uwl.ac.uk

Tanulmány London, Anglia, Nagy-Britannia

Alapítva 1860

Hallgatók 11.000, nemzetközi hallgatók: 1.500

Oktatás nyelve Englisch

University of West London

St Mary's Rd , London, Anglia, Nagy-Britannia

University of West London

Felsőfokú tanulmány

A University of West London, mint azt neve is mutatja, az angol főváros nyugati részén található, és az ország egyik legmodernebb egyetemének címét tudhatja magáénak. A kampusz és az egyetem létesítményei mind technikailag, mind pedig oktatási stílus szempontjából a lehető legmodernebb eszközökkel dolgozik. Meglehetősen magas a diákmegelégedettségi rátájuk, ezt több rangsor is éves szinten alátámasztja. Az oktatás rendkívül gyakorlatorientált, mottójuk - "The Career University" - is ezt bizonyítja: a végzős diákok 96%-a tud elhelyezkedni szakmáján belül.  Ez a foglalkoztatási arány átlag feletti, és ezen a téren a Russell Group egyetemek teljesítményével vetekszik. Az egyetem olyan nemzeti és nemzetközi partnerekkel rendelkezik, mint az Amazon, a Nikon vagy a British Airways; ez nagyban segíti az intézmény  kutatási tevékenységét is.

Széles kreatív kurzusválaszték

A University of West London szakkínálata rendkívül sokszínű. Az alkotóművészet minden területére megfeleltethető szak megtalálható itt, mint például a minőségi zene, a design és a színészeti képzések. Emellett az olyan kapcsolódó témákban, mint a filmkészítés, reklámdesign is sikereket könyvelhet el az egyetem. Még maga Freddie Mercury is itt szerezte meg diplomáját, és innen indult útjára stílusikonként, dalszerzőként és rockénekesként. Ugyancsak kiemelkedő teljesítményű karoknak tekinthető még az egyetem kommunikáció és média, gazdaságtudományi, társadalomtudományi, jogi és egészségtudományi kara is.

LLM képzés Londonban

A University of West London nagyon sokakat vonzó Masters of Law képzést kínál. Azoknak, akik jogi mesterdiplomájukat Londonban szeretnék megszerezni, különböző specializációk közül választhat.
Jelenleg az alábbi szakok szerepelnek a kínálatban:

  • LLM International Banking and Finance Law 
  • LLM International Business and Commercial Law (Londonban vagy Hong Kong-ban) 
  • LLM International Studies in Intellectual Property Law 
  • LLM Legal Practice (Top-up képzés)

Aki az LLM in Finnace and Banking képzésre szeretne jelentkezni, annak a világ egyik pénzügyi központja az egyik legideálisabb helyszín erre. A University of West London a legjobban felszerelt és legelérhetőbb a városban, nagyon jó összeköttetésekkel.

Tipp West Londonnal kapcsolatban

Ealing London egyik legzöldebb városrésze, és körülbelül félórányira van a városközponttól. A városrész amolyan "boulevardként" vált ismertté, ahova előszeretettel járnak ki a városlakók vásárolni, jókat enni és kikapcsolódni. Számtalan park, otthonos kávéházak és pubok gyűjtőhelye. Ealing multikulturális, diákközpontú és kozmopolita. Több metróvonal is keresztezi egymást a környéken, emellett helyi vonatokra is van átszállási lehetőség, így Nagy-Britannia egész területéről könnyű megközelíteni. Az Ealing Film Studios-ban olyan filmklasszikusok látták meg a napvilágot, mint a Notting Hill, a Haláli hullák hajnala, de még a Downton Abbey is.

Hasznos linkek

Szerző: Hilka Leicht